Antonella Marinescu, noul CONSUL la Toronto: Dacă am fusta scurtă nu înseamnă că am şi mintea scurtă

Antonella Marinescu, numită, miercuri, consul la Toronto a explicat la România TV de ce îşi doreşte să reprezinte guvernul român în Canada, precizând de asemenea cum au ajuns pe internet fotografiile care o înfăţişează în ţinute provocatoare. 

RomaniaTV.net
10 oct. 2012, 18:10

„Am 45 de ani, doi copii superbi şi sunt o familistă convinsă”, îşi începe Antonella Marinescu descrierea, ca răspuns la întrebarea ce anume o recomandă pentru funcţia dipomatică pe care a primit-o din partea Guvernului.

„Mi-am dorit foarte mult această numire. Sunt încă deputat până în decembrie. Am spus că nu mai candidez la alegerile parlamentare, iar motivul e familia. Pentru mine consulatele sunt un fel de administraţii ale României în afara ţării. Mi-am petrecut foarte mult timp la Bucureşti departe de familia mea care e în Constanţa. Vreau să merg mai departe, iar familia va merge cu mine. Carierea mea merge mai departe, dar familia va fi alături de mine. Sunt un om foarte conştiincios şi foarte corect”, a continuat auto-evaluarea Antonella Marinescu, cea pe care tabloidele au numit-o „blonda lui Mazăre”, datorită apropierii pe care a avut-o faţă de primarul Constanţei.

Cât priveşte fotografiile postate pe Facebook, consulul Marinescu spune că de acest lucru s-a ocupat fiul său. „Nu ştiu ce fotografii aţi arătat. Nu mai sunt de blondă de doi ani. Acum sunt brunetă. Dacă m-aţi vedea în mărimea mea naturală, cum arăt acum, probabil că nu mai seamăn foarte mult cu ce aveţi dumneavoastră acolo. Băiatul meu cel mare, Mugur, s-a ocupat de pagina mea de Facebook şi el a postat pozele. Băieţii mei se mândresc foarte mult cu mine”, a precizat aceasta.

Concluzia Antonelei Marinescu: „S-a spus că dacă am fusta scurtă, am şi mintea scurtă. Nu-i adevărat”.

Antonella Marinescu, deputat şi şefă a Organizaţiei Municipale de Femei PSD Constanţa, a fost numită de Guvern în postul de consul general al României la Toronto (Canada), prin hotărâre aprobată în şedinţa de miercuri.

Absolventă a Facultăţii de Industrializare a Lemnului din Braşov şi având specializarea de inginer în industria lemnului, Antonella Marinescu este membru PSD din 2003. În 2006, a fost numită la conducerea organizaţiei de femei PSD Constanţa.