Antonia NU vrea să facă testul ADN al celor doi copii ai săi

După lungul şir de procese pe care le-a avut până acum cu primul ei soţ, italianul Vincenzo Castellano, Antonia a apelat din nou la judecători. Actualul ei partener vrea să îşi treacă copii pe numele lui, dar din păcate până nu se finalizează divorţul Antoniei de Vincenzo Castellano lucrurile vor sta sub semnul întrebării.

RomaniaTV.net
11 ian. 2017, 12:29
Antonia NU vrea să facă testul ADN al celor doi copii ai săi

Alex Velea îşi doreşte din răsputeri ca cei doi copii pe care îi are cu Antonia să primească numele lui. Din cauza faptului că Antonia încă figurează ca fiind măritată cu Vincenzo, micuţii au primit numele italianului.

Potrivit WoWBiz.ro, în asemenea situaţii, de demonstrare a paternităţii, este necesar efectuarea unui test ADN şi prezentat în faţa instanţei.

Cuplul a refuzat, însă, acest lucru, pentru că nu îşi doresc ca cei doi fii ai lor să fie supuşi la o astfel de procedură neplăcută. Din acest motiv, Antonia se va prezenta în faţa Instanţei şi va declara pe proprie răspundere paternitatea iubitului ei, Alex Velea, recunoscând astfel, relaţia extraconjugală pe care a avut-o cu artistul.

Citeşte şi  Antonia, prima fotografie cu băieţelul ei cel mic. O imagine de zeci de mii de like-uri cu Akim şi Dominic