Antrenorii fac front comun împotriva lui Mirel Rădoi: Îl reclamăm la FIFA!

Numărul celor care se opun stratagemelor prin care Mirel Rădoi să poată sta pe banca Stelei se măreşte, iar FRF va fi reclamată la FIFA dacă va închide ochii la situaţia în care Rădoi le-ar da indicaţii fotbaliştilor, ca şi un antrenor.

RomaniaTV.net
18 iun. 2015, 07:56
Antrenorii fac front comun împotriva lui Mirel Rădoi: Îl reclamăm la FIFA!

Marius Şumudică a fost primul care s-a revoltat împotriva unei stratageme prin care Mirel Rădoi să stea pe banca Stelei şi să fie, de fapt, antrenorul acestei echipe, deşi nu are licenţa Pro. „E jenant ce se întâmplă la Steaua. Rădoi va fi director sportiv? Atunci o să stea cu pompierii la ședința de dinaintea meciului, apoi va pleca să antreneze?„, spunea Şumudică, acesta completând: „Acum doi ani antrenasem două echipe într-un sezon și am vrut să procedez la fel, să mă duc director sportiv la o a treia. Știți ce mi-au spus cei de la FRF? „Dacă se dovedește că tu conduci antrenamentele, vei fi suspendat sau clubul va avea de suferit!” Am renunţat„.

Citeşte şi ANUNŢ OFICIAL. Ce post va ocupa Mirel Rădoi la STEAUA

Acum şi Ionel Ganea a luat atitudine. „Sper ca federaţia să respecte regulamentul care a fost aprobat de Comitetul Executiv şi să ia măsuri! Nu poate să dea indicații directorul sportiv, nu trebuie să i se permită acest lucru. Sunt destule imagini cu Rădoi în care se vede că poartă cronometrul în mână şi antrenează. Liga şi federația trebuie să ia măsuri drastice!„, a spus Ganea, acum antrenor la Dunărea Călăraşi, la emisiunea Prosport Live.

Citeşte şi Veste excelentă pentru Mirel Rădoi. Derogare de la FRF

El a mai spus că va sesiza FIFA, dacă FRF va închide ochii: „Nu contează cine ești sau cum te cheamă. E o problemă dacă nu ai licență. Părerea mea e că nu cunoaște multe, el nu știe termeni. Există și o circulară FIFA, trebuie să ţinem cont de ea. Dacă FRF crede că merge așa, atunci trebuie să sesizăm FIFA!„.