Antrenorul Harry Redknapp, operat pe cord după o criză cardiacă

Clubul Tottenham a trecut razant pe lângă o tragedie. Antrenorul Harry Redknapp s-a prăbuşit din senin pe terenul de antrenament din cauza unor probleme cardiace şi a fost operat de urgenţă.

RomaniaTV.net
02 nov. 2011, 16:56
Antrenorul Harry Redknapp, operat pe cord după o criză cardiacă

Jucătorii echipei Tottenham au tras o sperietură zdravănă la ultimul antrenament efectuat la Londra înaintea plecării spre Rusia, în vederea meciului cu Rubin Kazan, din Europa League. La şedinţa de pregătire de marţi seară, antrenorul Harry Redknapp s-a prăbuşit din senin pe teren, din cauza unor probleme cardiace.

După ce i s-a acordat primul ajutor, Redknapp a fost transportat la spital, unde a fost băgat de urgenţă în operaţie. În timpul intervenţiei, medicii i-au deblocat una dintre artere şi au uşurat, astfel, circulaţia sângelui în inimă.

Tehnicianul a rămas internat şi va vedea meciul lui Tottenham cu Rubin Kazan doar la televizor. „Sper să mă întorc cât mai curând la antrenamente. Sunt în regulă şi nu îmi fac griji în legătură cu sănătatea mea”, a spus Redknapp, care se afla sub tratament din cauza problemelor cardiace încă din luna februarie.

Tehnicianul în vârstă de 64 de ani nu va petrece mai mult de două zile în spital, intervenţia chirurgicală fiind una minoră, cu toate că sperietura a fost una foarte mare.