Anunţ CATASTROFAL pentru FOTBALUL ROMÂNESC. „Nu mai rămâne NIMENI”

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, avertizeaza ca fotbalul romanesc se indreapta catre faliment. Dragomir este socat de suspendarea de sase luni primita de Ioan Niculae.

25 sept. 2014, 14:39
Anunţ CATASTROFAL pentru FOTBALUL ROMÂNESC. „Nu mai rămâne NIMENI”

„Le transmit celor de la Comisie s-o lase mai moale cu patronii astia. Unii sunt la puscarie, altii se lasa, mai erau 2-3 si ii interzice Federatia. Ce sa ii faca lui Niculae, in calitate de ce l-au suspendat? E o aberatie, cei din comisie nu sunt sanatosi. Altfel nu pot sa imi explic. Ce le-a facut, i-a luat la bataie? Nu mai ai voie sa comentezi cand vezi o neregula?”, a spus Dumitru Dragomir la Dolce Sport.

LPF a scapat de comisii si acum Federatia face bani pentru salarii din amenzile pe care le dau. A vazut toata tara ca a gresit arbitrul, ce e asta! Nu se mai poate spune adevarul la televizor? Daca si pe Niculae il suspenzi, nu mai ramane nimeni in fotbal. Astia din Federatie nu sunt sanatosi la cap, trebuie sa se duca la un consult”, a continuat Dragomir.

Fostul sef al LPF e sigur ca, in curand, multe echipe se vor desfiinta: „Federatia va ingloba Liga, pentru ca nu-si mai justifica salariile, pentru ca nu vor mai avea fotbal. In curand vor mai ramane numai 30% din echipe. In loc sa se poate cu manusi cu patronii, ii suspenda. Sigur cineva din conducerea Federatiei vrea raul fotbalului romanesc. E ceva intentionat, vrea ca Burleanu si Chivorchian sa intre in conflict cu patronii”.