ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor. Ce se va întâmpla până pe 5 august

Ploile ne lasă în sfârşit să respirăm şi să ne bucurăm de vară. Cel puţin aşa susţine şeful Administraţiei Naţionale de Meteorologie, Ion Sandu, care a făcut anunţul în cadrul Comandamentului pentru situaţii de urgenţă ce a avut loc joi la Palatul Victoria.

RomaniaTV.net
31 iul. 2014, 18:15
ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor. Ce se va întâmpla până pe 5 august

ANM nu va mai emite atenţionări pentru cantităţi mari de precipitaţii până pe 5 august, potrivit directorului instituţiei, Ion Sandu.

„De mâine, ANM nu va mai emite la nivel naţional avertizări. Nu pot spune că nu va mai ploua în zonele de munte, doar în puncte izolate – eventual atenţionări punctuale şi imediate -, dar nu va mai fi situaţia de până acum. Până în data de 5 estimăm că ANM nu va mai emite avertizări pentru cantităţi atât de mari de precipitaţii. În partea de sud, în partea de est, probabil vom emite atenţionări pentru căldură, temperaturile urmând să atingă pragul de 35 de grade”, a precizat Sandu în şedinţa Comandamentului pentru situaţii de urgenţă convocat joi la Palatul Victoria.

Sandu a adăugat că vor urma atenţionări pentru căldură în estul ţării, unde se vor înregistra temperaturi de 35 de grade Celsius.