Anunț imobiliar devenit viral în Cluj-Napoca. Cât te-ar costa garsoniera cu pat deasupra băii

Un nou anunț imobiliar din Cluj-Napoca a isterizat internetul. Proprietarul unei garsoniere a găsit o metodă unică ca să atragă mai mulți clienți.

04 oct. 2022, 15:49

Garsoniera e foarte mică, are doar 14 metri pătrați, iar proprietarul s-a gândit să facă în așa fel încât să aibă cât mai mult spațiu. Astfel, și-a amenajat locuința într-un mod atipic.

Bărbatul a profitat că în zona centrală locuințele sunt foarte înalte şi a amenajat un spațiu deasupra băii. Acolo poate fi pus un pat, iar in fața ușii un mini-living. Bucătăria nu prea mai are loc în acel spațiu, astfel că în living încape doar un frigider și o plită.

200 de euro ar trebui să plătească cei care vor să stea în această garsonieră. Prețul e uriaș, e același ca pentru un apartament cu două camere.

Garsoniera din Cluj pe care dai 27.000 de euro şi trăieşti o experienţă inedită: eşti şi în baie şi în bucătărie în acelaşi timp

Reamintim că, în urmă cu mai multe luni de zile, o altă garsonieră din Cluj-Napoca făcea furori. Proprietarul a scos la vânzare o locuință în care ar fi trebuit să stai pe toaletă şi să amesteci în oala cu mâncare în acelaşi timp. Nu, nu e o glumă, e cât se poate de real. Iar pentru această experiență unică ar fi trebuit să scoți din buzunar 27.000 de euro ca să achiziţionezi locuința de 13 metri pătrați, aflată chiar în centrul orașului.

„Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona ultracentrală, aproape de toate atracțiile, punctele de interes ale orașului și mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafață utilă de 13 mp și este compartimentată astfel: camera, bucătărie și baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitați să ne contactați telefonic, prin email sau la sediul agenției noastre pe str Aviator”, se arată în anunț.

 

Citește și Val de glume la garsoniera de 11 mp din Cluj, pentru care se cere 200 de euro chirie: „Se poate ridica din easybox?”