Anunţ important despre înmormântarea lui Sebastian Papaiani

Actorul Sebastian Papaiani a murit marţi dimineaţă la vârsta de 80 de ani. Actorul a murit acasă, soţia i-a fost alături. Colegii lui de scenă sunt şocaţi de anunţul acestei cumplite veşti şi spun că pentru teatrul românesc este o mare pierdere. Actorul o să fie înmormântat în Cimitirul Bellu din Capitală.

RomaniaTV.net
27 sept. 2016, 11:13
Anunţ important despre înmormântarea lui Sebastian Papaiani

Primăria Capitalei a anunţat că, la solicitarea familiei actorului Sebastian Papaiani, s-a găsit un loc de veci la Cimitirul Bellu din Capitală.

„Am aflat cu mare tristeţe de decesul lui Sebastian Papaiani. Este unul dintre actorii mei favoriţi şi aşa va rămâne în continuare. Opera sa va dăinui în timp. Am primit o solicitare din partea familiei marelui actor pentru a încerca să rezolvăm pe cale administrativă şi această problemă. Este dureroasă dar necesară. În acest moment pot să afirm că s-a găsit un loc de veci chiar lângă Marin Moraru”, a declarat Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, potrivit MEDIAFAX.

Actorul Sebastian Papaiani, cunoscut pentru rolurile sale din filme de comedie, dar şi pentru roluri în teatru, s-a stins din viaţă, marţi, 27 septembrie, la vârsta de 80 de ani.

Poliţia Română a publicat pe pagina oficială de Facebook un fragment din seria „Brigada Diverse” în care apare actorul Sebastian Papaiani, care s-a stins din viaţă marţi, fragmentul video fiind însoţit de mesajul: „Rămas bun, plutonier Căpşună!”.

Pe pagina de Facebook a Poliţei Române a fost publicat, în această dimineată, un material video conţinând un fragment din comedia „Brigada Diverse” în care actorul Sebastian Papaiani a interpretat binecunoscutul rol al simpaticului plutonier Căpşună.

La trei ore de la publicare, peste 100 de comentarii au salutat omagiul Poliţiei Române, peste o mie de utilizatori au distribuit postararea, exprimându-şi şi ei regretul şi peste 3,8 mii au apreciat materialul publicat – aceste cifre arătând care a fost impactul, inclusiv în social media, al veştii decesului marelui actor.

  • Citeşte şi alte ştiri despre moartea lui Sebastian Papaiani:

Actorul Sebastian Papaiani a murit. Colegii de scenă, copleşiti de durere: „S-a stins un mare actor. Ne strigă Dumnezeu la catalog”

Sebastian Papaiani a murit. Imagini de colecţie cu unul dintre cei mai iubiţi actori, roluri memorabile VIDEO

Sebastian Papaiani, TRAGEDIA URIAŞĂ care l-a marcat pe viaţă. Fraţii lui AU MURIT au murit la CUTREMUR