Anunţ important pentru abonaţii RCS-RDS. Ce opţiuni ai cu 5 lei în plus la abonament

Abonații Digi RCS RDS au fost surprinși de ultima extraopțiune oferită. Oferta de nerefuzat constă în posibilitatea de a urmări meciurile favorite în calitate Ultra HD , iar această Extraopțiune 4K , cum este numită costă doar 5 lei/lună.

25 sept. 2023, 10:52

Experiența televiziunii 4K a fost lansată în România din 2018 , chiar de Digi RCS RDS. Iar această ofertă pe care DIGI le-o oferă clienților cuprinde: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM și serviciul de content Digi Online.

Ce oferă Digi RCS RDS prin această ofertă greu de refuzat

Extraopțiunea 4K înseamnă televiziune la maxim pentru a trăi fotbalul așa cum nu l-ai mai văzut niciodată. Cu extraopțiunea Digi TV ai posibilitatea de a urmări UEFA Champions League, Formula 1, Roland Garros în format Ultra HD cu doar 5 lei în plus pe lună. Gama de transmisiuni sportive este una variată și respectă cele mai ridicate standarde de pe piața din România așa cum se prezintă în anunțul publicitar

Citește și Vestea momentului pentru clienții DIGI RCS-RDS! Ce trebuie să facă ca să beneficieze de reducerea abonamentului la jumătate

”Profită de ultimele zile de promoție pentru extraopțiunea 4K. Încearcă o lună GRATUIT!⚽

Fotbal autentic în 4K!

Nu rata nicio fază crucială a meciului – activează extra-opțiunea 4K și fii martorul fiecărui dribling și a fiecărei lovituri, în detalii captivante, în calitate Ultra HD. Trăiește fotbalul așa cum nu l-ai mai văzut niciodată!”, este anunțul Digi România.

Pentru a beneficia de extraopțiunea 4K trebuie să ai activ serviciul de televiziune. Abonații de televiziune digitală, care aleg să experimenteze opțiunea Ultra HD, vor plăti doar 5 lei în plus pe lună, dar vor avea parte de imagini mai clar și bogate cromatic pentru a trăi fiecare moment important.

 

Ce trebuie să faci până pe 3 decembrie pentru a plăti mai puțin la abonament

Prin campania “ Tot de la DIGI “ abonamentele lunare vor costa mai puțin pentru abonații noi și cei existenți. Clienții care își portează numerele de telefon în rețeaua mobilă DIGI în această perioadă vor beneficia de o reducere de 50% din valoarea abonamentului timp de 6 luni.

Citește și Clienții Digi RCS-RDS primesc cea mai proastă veste! Începând din această lună nu vor mai beneficia de acest serviciu

Prețurile variază în funcție de numărul de abonamente contractate, pornind de la 2,5 euro pentru portarea unui singur număr și ajungând la 1,5 euro pentru portarea a 4 sau 5 numere de telefon. Oferta include TVA.

Promoția se aplică pentru contractele de o durată de 2 ani.Clientul poate alege între reducerea care se aplică pentru lunile 7-9 și 19-21 ale contractului sau achiziționarea unui telefon în 24 de rate fără avans.