Anunţ important pentru şoferi: De luni se pot face rezervări online pentru înmatriculări şi preschimbarea permiselor

Bucureștenii și locuitorii din județul Ilfov vor putea începând de mâine să-și aleagă ziua și ora la care să depună documentele pentru înmatriculare sau transcrierea vehiculelor și pentru preschimbarea permiselor de conducere. Totul prin rezervare online!

RomaniaTV.net
28 nov. 2016, 03:43

Potrivit unui comunicat al Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, pentru municipiul București rezervarea se poate face accesând site-ul public al Instituției Prefectului, www.prefecturabucurești.rosubmeniul dedicat Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

CLICK pe imagini pentru a fi direcţionaţi către site-uri!

Potrivit regulilor aplicaţiei, rezervarea pentru înmatriculare se poate efectua numai pentru următoarele 2 luni calendaristice (fără sâmbătă şi duminică) cu excepţia sărbătorilor legale.

După efectuarea rezervării, aplicaţia nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia.

Solicitanţii se vor prezenta la ghiseul de înmatriculari la ora şi data rezervată, cu dosarul complet de înmatriculare, cartea de identitate şi rezervarea listată.

Rezervarile pentru ziua curentă pot fi efectuate doar până la ora 07.00.

Rezervarea online pentru preschimbarea permiselor de conducere se face accesând link-ul www.drpciv.ro/rezervareb/preschimbare.php

(w500) BucureÅŸti


Pentru județul Ilfov, rezervarea se poate face accesând site-ul www.prefecturailfov.ro, submeniul dedicat Serviciului comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor.

(w500) Ilfov - ÃŽ

Programarea online pentru preschimbarea permiselor în Ilfov se face accesând link-ul www.prefecturailfov.ro/Rezervari/examinare.php

(w500) Ilfov - Pr

Cetățenii care nu aleg această metodă pot depune documentele la celelalte ghișee doar în baza bonurilor de ordine, mai anunță Direcția Regim Permise de Conducere.