Anunț important pentru toți clienții Mega Image! Un produs alimentar a fost retras de urgență de pe rafturi

Nu de puține ori se întâmplă ca marii retaileri să retragă de pe rafturile magazinelor anumite produse, pentru a fi evitată o alertă alimentară. De această dată este vorba despre un produs care se găsea pe rafturile din Mega Image.

06 nov. 2023, 16:30
Anunț important pentru toți clienții Mega Image! Un produs alimentar a fost retras de urgență de pe rafturi

Unul dintre produsele favorite ale românilor a fost retras de pe rafturile Mega Image, pentru a fi evitată o alertă alimentară. Marele retailer a decis să scoată de la vânzare acest aliment deoarece pe ambalajul acestuia nu apăreau toate datele obligatorii și în limba română.

Citește și: Lovitură uriașă pe piața de retail din România! Ahold Delhaize, proprietarul Mega Image, cumpără rețeaua de magazine Profi pentru 1,3 miliarde euro

Mega Image a retras de la vânzare produsul MILKA BOMBOANE POM CU  OREO 300G. Este vorba despre produsele  cu  numere  de  lot  ZCT0232641; ZCT0232642, cu termenul de valabilitate: 31.03.2024.

Potrivit unui anunț al ANSVSA, retragerea produsului de pe piață și rechemarea acestuia de la consumatori au fost declanșate la solicitarea furnizorului, având în vedere că nu prezintă toate informațiile obligatorii in limba română,  alergeni: lapte, grâu, soia, alune de pădure.

Retailer-ul solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s‐a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal.

Consumatorii trebuie să returneze produsul până la data de 17.11.2023.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicita clienților să NU consume produsele cu loturile mai sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesara prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus pana la data de 17.11.2023. Le cerem scuze clienților noștri pentru neplăcerea creată și îi asigurăm că monitorizăm permanent calitatea și siguranța produselor noastre”, au transmis reprezentanții lanțului de magazine.

Citește și: Ce salariu are un lucrător comercial de la Mega Image. Venitul primit pentru a aranja marfa pe rafturi