Anunţul momentului! Mii de pensionari, vizaţi direct! Ce primesc românii care au lucrat în condiţii speciale de muncă

Legea Pensiilor 2019. Veşti importante pentru aceşti pensionari. Noua Lege a Pensiilor, promulgată recent de Iohannis, vine cu o serie de beneficii importante pentru aceşti români. 

RomaniaTV.net
13 iul. 2019, 15:37

Legea Pensiilor 2019. Anunț important pentru foarte mulți pensionari. Totul este prevăzut în noua Lege a pensiilor. Astfel, pentru perioadele care reprezintă, conform legii, stagiu de cotizare realizat în condiţii deosebite sau în condiţii speciale se acordă perioade suplimentare, care constituie perioade asimilate, după cum urmează:

Alertă pentru pensionari! Aceştia sunt românii care şi-au pierdut dreptul la pensie. Anunţul este oficial 

-3 luni pentru fiecare an lucrat în condiţii deosebite de muncă;
-6 luni pentru fiecare an lucrat în condiţii speciale de muncă.

Legea Pensiilor 2019. Constituie perioade asimilate şi perioada suplimentară la vechimea în muncă acordată în baza legislaţiei anterioare datei de 1 aprilie 2001 pentru perioadele realizate în grupa I, a II-a, precum şi perioada suplimentară acordată pentru stagiul de cotizare realizat în condiţii speciale şi condiţii deosebite de muncă după data de 1 aprilie 2001 şi până la data intrării în vigoare a prezentei legi.

Legea pensiilor 2019. Este oficial! Cine iese mai devreme la pensie după ce legea a a fost publicată în Monitorul Oficial 

Legea Pensiilor 2019. Constituie perioade asimilate şi alte perioade suplimentare la vechimea în muncă acordate în baza legislaţiei anterioare datei de 1 aprilie 2001. Situaţia persoanelor care au realizat stagii de cotizare în grupa I de muncă, potrivit legislaţiei anterioare datei de 1 aprilie 2001, potrivit capital.ro.