Anunţul momentului vine de la DIGI. Se schimbă tarifele: ce va apărea pe facturile românilor

DIGI vine cu noi tarife și opțiuni. Operatorul de telefonie, internet și cablu TV anunţă cu un nou beneficiu pe care toți abonații îl pot accesa la prețuri convenabile.

24 mart. 2022, 10:47
Anunţul momentului vine de la DIGI. Se schimbă tarifele: ce va apărea pe facturile românilor
Anunţul momentului vine de la DIGI

Anunţul momentului vine de la DIGI. RCS-RDS oferă de acum internet prin fibră optică la viteze care depășesc 1 Gbps, după ce a făcut investiții destul de mari în rețelele sale de internet prin fibră optică și telefonie mobilă.

Anunţul momentului vine de la DIGI. Se schimbă tarifele: ce va apărea pe facturile românilor

DIGI a anunţat că va începe lansarea rețelei sale din Bucureşti, dar deocamdată încă mai lucrează la extinderea în toată țară. Prima extindere a rețelei de internet de mare viteză începe din Sectorul 1 al Capitalei, iar în luna martie ar fi urmat să ajungă și în Brașov, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, dar și alte orașe. Totuși, compania nu a anunțat încă oficial extindere. Astfel, singura soluție pentru a vedea dacă serviciile de internet mai rapid sunt disponibile în anumite locații constă în verificarea fizică a adresei în website-ul DIGI RCS – RDS pentru a vedea dacă puteți beneficia acolo de viteze de internet de 2.5 Gbps, sau mai mari.

Anunțul momentului de la Digi RCS-RDS România. Toţi abonaţii TV şi internet sunt vizaţi!

Cât despre tarifele pe care DIGI le va percepe pentru cei care vor folosi această nouă ofertă, nici până acum, ofertele nu au fost lansate, însă având în vedere cele mai recente opțiuni pe care operatorul le-a anunțat atât pentru platforma online DIGI, cât și pentru abonați, cel mai probabil vorbim despre niște prețuri atractice, pe care orice client, fie el nou sau vechi, interesat le va putea achita. DIGI are în plan și alte investiții în perioada următoare.

DIGI, anunţul momentului: oferă GRATUIT telefoane smart. Ce trebuie să faci ca să primeşti şi tu unu

DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în 1994. Principalul acționar este Cable Communications Systems din Olanda, cu 94,15%, al cărui acționar majoritar este omul de afaceri Zoltán Teszári.