Anunţul şoc al lui Giovanni Becali: În proporţie de 90 la sută, Radu Ştefan va renunţa la naţională

Fostul impresar Ioan Becali a declarat, marţi, că în proporţie de peste 90 la sută fundaşul echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, va trimite o scrisoare către FRF prin care va anunţa că renunţă la prima reprezentativă.

RomaniaTV.net
02 apr. 2013, 17:12
Anunţul şoc al lui Giovanni Becali: În proporţie de 90 la sută, Radu Ştefan va renunţa la naţională

Am discutat cu Radu Ştefan în Olanda. S-a prezentat la echipa naţională forţat de fratele meu şi o ştie şi domnul Piţurcă. Mi-a spus că nu e locul lui la echipa naţională, se simte stingher… Mi-a spus mie acolo!

I-am explicat lui Piţurcă ce a zis, că nu vrea să mai vină la echipa naţională, are soţia gravidă, se simte bine la Lazio, are încă patru ani de contract şi vrea să fie «boss» acolo la el. Se simte foarte stingher la echipa naţională. În proporţie de 90 şi ceva la sută, va face o hârtie pentru a renunţa, aşa cum a renunţat şi Chivu„, a spus impresarul Ioan Becali, la Dolce Sport.

Pe de altă parte, Ioan Becali a afirmat că un al doilea jucător român s-ar putea transfera la gruparea lazială. „Probabil Radu Ştefan va mai avea un coleg român la Lazio din vară. Nu îmi permit să spun mai multe”, a completat Becali.

În ultimii ani au mai renunţat la echipa naţională, din diverse motive, Mirel Rădoi, Cristi Chivu şi Cristian Săpunaru, însă ei continuă să joace pentru echipele lor de club, ultimii doi în campionate puternice ale Europei, precum cel al Italiei şi Spaniei.