Apariție inedită pe litoral. Un bărbat a intrat cu oaia în mare. VIDEO

Cu ani în urmă, apariția pe litoral a cămilelor, maimuțelor sau câinilor dalmațieni era ceva obișnuit. Stăpânii făceau bani buni de pe urma lor, deoarece turiștii se buluceau să se pozeze cu animăluţele. Oile, însă, nu au fost o apariţie obişnuită la malul mării.

21 iul. 2022, 09:46
Apariție inedită pe litoral. Un bărbat a intrat cu oaia în mare. VIDEO

Un bărbat a intrat cu oaia în mare vrând să înoate împreună cu animalul. Bărbatul s-a aruncat în valuri, iar animalul i-a urmat la scurt timp sub privirile şocate, dar şi amuzate ale celor din jur.

Un bărbat a intrat cu oaia în mare

De data asta, scena nu s-a petrecut pe litoralul românesc, deşi nu ar fi mirat pe nimeni după ce, zilele trecute, un turist a intrat cu calul în apă. Imaginile halucinante au fost surprinse într-o ţară arabă, cel mai probabil în Tunisia, ţară cu deschidere la Marea Mediterană.

În această ţară, temperaturile vara sunt extrem de ridicate, clima fiind specifică deşertului. În condiţiile în care valorile termice ating chiar şi 45 de grade, este de înţeles că nevoia de a se răcori o au şi oameni, şi necuvântătoarele.

Citeste si Ai văzut vreodată cum se taie o cămilă? Ce mâncăruri poţi prepara din acest animal | VIDEO şi FOTO

Citeşte şi Imagini fabuloase! Animalul ăsta nu are ochi și trăiește doar în subteran în România! Seamănă cu un șobolan pe steroizi și poate fi văzut extrem de rar! Sigur ai auzit până acum numele lui, dar habar nu aveai cum arată în realitate