Surpriză! MApN recrutează tinere talente de la Neversea: „Să ne cunoaștem mai mult cu civilii!” (VIDEO)

Puțini își mai doresc să devină militari, în România. Totuși, MApN își joacă șansa. S-a dus la Neversea pentru a aduce „întăriri".

08 iul. 2023, 19:02
Surpriză! MApN recrutează tinere talente de la Neversea: „Să ne cunoaștem mai mult cu civilii!” (VIDEO)

Pe fondul conflictului din Ucraina, MApN strânge rândurile. Mai mult, Armata caută forțe proaspete. Astfel, mai mulți reprezentanți de la Minister s-au deplasat la mare, la festivalul Neversea, pentru a convinge tinerii că merită să poarte uniformă.

MApN încearcă să scoată tinerii din zona de confort, marcată de TikTok, Instagram și Netflix.

„(…) Targetul nostru principal este să ne cunoaștem mai mult cu persoanele civile și ei la rândul lor să ne cunoască mai mult, să ne pună întrebări și curiozități pe care le au și astfel noi să le putem oferi toate informațiile de care ei nu știu, sunt poate curioși sau au nelămuriri despre ceea ce înseamnă viața de militari sau viața în anumite structuri din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Avem militari din cadrul EOD, adică avem specialiști din mai multe specialități din cadrul Ministerului Apărării Naționale, avem studenți, avem elevi din cadrul colegiilor naționale militare, avem operatori din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale, avem scafandri și cam cam atât în zona aceasta, unde suntem dispuși”, a declarat locotenent Chirilă de la Direcția de Informare și Relații Publice a Ministerului Apărării Naționale, pentru G4Media.

VIDEO. Armata Română a ajuns la unul dintre cele mai controversate evenimente muzicale, Neversea

Iată imagini de la fața locului:

Apariția MApN la Neversea este surprinzătoare, în condițiile în care de-a lungul timpului, aproape numai scandaluri au fost legate de acest festival. În urma evenimentului, an de an au fost deschise dosare penale pentru trafic de droguri, abuzuri fizice și furturi. Rămâne de văzut câte amenzi vor aplica polițiștii și-n acest an pe plaja „Modern” din Constanța.