Apetit sexual scăzut la bărbaţi. Vezi sfaturi pentru a rezolva problema

Dacă la începutul relaţiei şi căsniciei, bărbaţii, în general, au un apetit sexual foarte ridicat, lucrurile s-au schimbat între timp. Înainte, chiar şi după o zi grea de muncă, apetitul sexual era atât de ridicat, încât abia aşteptau să ajungă acasă şi să-şi ducă soţia în dormitor, iar acum, în ciuda tuturor străduinţelor acesteia, preferă să petreacă timpul liber în faţa televizorului cu o sticlă de bere în mână. Dacă îi întrebi, nici ei nu ştiu care este cauza şi, evident, ce ar trebui să facă. Vezi câteva motive care au dus la scăderea apetitului sexual, precum şi sfaturi de înlăturare a lor.

RomaniaTV.net
20 iun. 2012, 06:09
Apetit sexual scăzut la bărbaţi. Vezi sfaturi pentru a rezolva problema

Vârsta poate aduce o scădere a apetitului sexual

Poate că la 18 ani nu era o problemă să faci sex toată noaptea, însă, odată cu înaintarea în vârstă, două partide de amor pe noapte este o misiunea imposibilă pentru cei mai mulţi dintre bărbaţi. Înaintarea în vârstă înseamnă o reducere a capacităţilor fizice şi una dintre acestea ar putea fi scăderea dorinţei sexuale.

Soluţia: Trebuie să duci un stil de viaţă sănătos, cu o dietă echilibrată şi multe exerciţii fizice. Oricum, dacă erecţia rămâne o problemă, nu uita de micuţa pastilă albastră, care a fost creată exact din acest motiv.

Dacă tu faci toată treaba, nu este de mirare că apetitul sexual a scăzut

Deşi îţi place să faci amor cu soţia ta, faptul că tu trebuie să faci toată treaba te descurajează. Şi, luând în calcul că pui satisfacţia ei pe primul loc, în defavoarea ta, nu este de mirare că ai din ce în ce mai puţin chef de sex.

Soluţia: Cea mai bună opţiune este să îi spui ce doreşti tu când este vorba de sex. Şi din dorinţa de a te mulţumi, s-ar putea să se implice mai mult când faceţi dragoste. În acelaşi timp, nu uita că deşi îţi doreşti ca ea să aibă orgasm, nu ar trebui ca acesta să fie singurul tău scop atunci când faceţi amor. Concentrează-te şi pe nevoile tale, astfel încât amândoi să vă bucuraţi de plăcerile trupului.

Faptul că faci mereu acelaşi lucru, îţi reduce apetitul sexual

În fiecare zi faci exact acelaşi lucru. De fiecare dată când faceţi dragoste, sunteţi în acelaşi dormitor, folosiţi aceleaşi poziţii, iar viaţa voastră sexuală a intrat într-o rutină obositoare. Şi, pentru că ştii de fiecare dată la ce să te aştepţi, ţi-a pierit tot cheful de sex.

Soluţia: Schimbaţi ceva în viaţa voastră. Închiriaţi o cameră de hotel, faceţi sex în bucătărie, costumaţi-vă, încercaţi poziţii noi. Faceţi tot ce este necesar pentru ca viaţa voastră sexuală să devină mai interesantă pentru amândoi.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro