Apropiații vorbeau despre divorț, dar ei au dat marea veste. Florin Dumitrescu și soția sunt în culmea fericirii

În urmă cu câteva săptămâni, se zvonise că Florin Dumitrescu și soția sunt la un pas de divorț. Nimic mai neadevărat a susținut chef-ul, iar acum a dat o veste și mai mare. El și soția sa sunt în culmea fericirii.

20 apr. 2024, 15:04

Bucurie mare pentru chef Florin Dumitrescu și pentru soția sa. Deși apropiații îi dădeau despărțiți, ei bine, lucrurile stau total opuse între ei.

Florin Dumitrescu a negat vehement informațiile din presă, precizând că el și Cristina sunt cum nu se poate mai bine, iar dovadă stă și vestea pe care au dat-o.

Zilele trecute, cei doi au aniversat ziua de naștere a fetiței lor celei mici, Mia. Micuța a împlinit 9 ani, iar Florin Dumitrescu a postat un mesaj emoționant.

Micuta mea se face mare. 9 ani de cand a aparut in viata noastra cu bucurie. De asta ii si spunem Mia Bucuria. La multi ani, Mia mica, sa te distrezi cum iti place tie mai mult! 😘🤩🐰”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Fanii i-au transmis Miei urări care mai de care mai frumoase, iar imaginea a strâns mii de like-uri.

Florin Dumitrescu s-a amuzat de zvonurile legate de presupusul divorț

„Florin: Cristina, tu știai că am divorțat noi doi?

Cristina: n.r râde

Florin: Am divorțat.

Cristina: Când?

Florin: Nu știu.

Cristina: Ai visat asta?

Florin: Nu am visat, am primit că pe Tik Tok zice lumea că am divorțat, dacă ne-am certat pe pârtie, știi.

Cristina: A, ne-am certat și pe pârtie?

Florin: Da.

Cristina: Când ne-am certat?

Florin: Și știi că ai probleme cu alcoolul?

Cristina: Eu? Că nu beau alcool.

Florin: Cred că ăsta era și motivul pentru care am divorțat, că ai tu probleme cu alcoolul și după divorț ai plecat la discotecă.

Cristina: Am plecat eu la discotecă? În care discotecă?

Florin: Nu știu că n-au contenit să spună și în ce discotecă ai fost și cu cine (…)”, a fost o parte din discuția celor doi pe care au făcut-o publică pe contul de Instagram al lui Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, Bontea și Scărlătescu se întorc la Masterchef

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro TV.  Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, a subliniat importanța revenirii celor trei jurați și a menționat că această decizie a fost așteptată de mulți telespectatori Pro TV.

„Suntem foarte încântaţi să anunţăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluţie culinară şi a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Ştiu că mulţi telespectatori Pro TV au aşteptat această veste şi sunt mai mult decât bucuros să anunţ faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt cei trei juraţi MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.