Arădenii s-au ÎMBULZIT la fasolea cu ciolan dată de PDL, de 1 Mai VIDEO

Aproximativ o mie de persoane au stat la cozi pentru a primi câte o porţie de fasole cu ciolan şi cârnaţi, la o petrecere organizată de PDL la Arad, cu ocazia zilei de 1 Mai. De la eveniment nu puteau lipsi lideri locali ai partidului.

RomaniaTV.net
01 mai 2013, 12:34
Arădenii s-au ÎMBULZIT la fasolea cu ciolan dată de PDL, de 1 Mai VIDEO

Conform tradiţiei ultimilor ani, organizaţia municipală Arad a PDL a pregătit o petrecere de 1 Mai pe malul Mureşului, în cartierul Micălaca, unde s-au adunat peste o mie de persoane. Printre acestea s-au numărat lideri locali şi parlamentari ai partidului, scrie Mediafax.

Organizatorii au adus zeci de mese şi bănci şi au preparat fasole în opt ceaune, împărţind câte o porţie vizitatorilor, care au primit gratis şi bere.

Liderul organizaţiei municipale de femei a PDL Arad, Geanina Pistru, a declaratcă au fost pregătite peste o mie de porţii de fasole.

„E o tradiţie să ne adunăm în acest loc. De şase ani suntem alături de membrii şi simpatizanţii partidului în ziua de 1 Mai. Oferim câte o porţie de fasole cu ciolan şi cârnăciori, alături de o bere”, a spus Geanina Pistru.

Spre deosebire de alţi ani, PDL Arad nu a organizat petreceri de 1 Mai şi în alte locuri din oraş, cum ar fi Pădurea Ceala. În acest an, PSD Arad nu a organizat nicio petrecere de 1 Mai.