Are 60 de ani, dar face sex cu BĂRBAŢI TINERI, cunoscuţi pe internet: Nu sunt pregătită pentru viaţa de bunică

O femeie de 60 de ani din Marea Britanie a decis că nu este pregătită să ducă o viaţă de bunică, chiar dacă are doi nepoţi, motiv pentru care a început să folosească internetul pentru a-şi găsit parteneri pentru sex. Astfel, într-un singur an s-a culcat cu 15 bărbaţi, 11 dintre ei cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani.

04 mart. 2014, 11:14

Monica Porter, o femeie de 61 de ani din Londra, recunoaşte că s-a folosit de internet pentru a găsi bărbaţi cu care să facă sex, la scurt timp după ce a intrat în depresia când a realizat că este bătrână, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Orgie sexuală la 71 de ani. O bătrână a ajuns la spital după ce a făcut sex în grup

Astfel, după ce a divorţat de două ori, sătulă de relaţii de lungă durată, Monica a început să caute doar aventuri cu tineri care vor să cunoască femei în vârstă. Ea a recunoscut că într-un singur an a găsit 15 parteneri, majoritatea bărbaţi de 20 de ani şi se distrează de minune cu aceştia.

Citeşte şi Găina bătrână face supa bună? De ce bărbaţii preferă femeile mai în vârstă la pat

Ulterior, jurnalista, a scris o carte în care a povestit experinţa sa sexuală, dorind să le demonstreze tutuor că vârsta nu contează atunci când vine vorba de relaţii intime.