Are cancer, va fi operat marţi

Daignosticat cu cancer la prostată, antrenorul echipei Sevilla, Eduardo Berizzo (48 de ani), urmează să ajungă pe mâinile chirurgilor. Tehnicianul argentinian va fi operat în această după-amiază, a anunţat site-ul oficial al grupării spaniole.

RomaniaTV.net
28 nov. 2017, 10:19
Are cancer, va fi operat marţi

Eduardo Berizzo, antrenorul argentinian al celor de la FC Sevilla, va suferi o intervenţie chirurgicală în decursul zilei de marţi pentru a-i fi extirpată tumoarea, după ce a fost diagnosticat cu cancer la prostată, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al andaluzilor.

Întoarcerea lui Berizzo la echipă va depinde de modul în care va decurge operaţie, dar şi de recuperare, notează sursa amintită. În lipsa antrenorului principal, şedinţele de pregătire ale formaţiei andaluze vor fi conduse de secundul Ernesto Marcucci.

În vârsta de 52 de ani, Berizzo şi-a informat jucătorii că suferă de cancer la pauza meciului cu Liverpool, din Liga Campionilor, când echipa sa era condusă cu 0-3. Sevilla a reuşit atunci să întoarcă rezultatul incredibil, meciul încheindu-se egal, 3-3.

Patru zile mai târziu, la meciul cu Villareal, fotbaliştii Sevillei au intrat cu tricouri pe care era afişat un mesaj de susţinere pentru Berizzo („FUERZA MISTER”) şi au dat din nou dovadă de o revenire de senzaţie. Condusă cu 0-2 până în minutul 55, Sevilla a reuşit să înscrie de trei ori şi să ia toate punctele de pe terenul „submarinului galben”.

Următorul meci al celor de la FC Sevilla va avea loc miercuri, în Cupa Spaniei, împotriva formaţiei de ligă a treia, Cartagena.