Arme secrete care te ajută să slăbeşti 4,5 kg până la Crăciun

Daca te temi de perioada Sarbatorilor de iarna si crezi ca nu poti sa te "strecori" in tinuta ta speciala, un nutritionist de top iti dezvaluie dieta pe care celebritatile o folosesc pentur a obtine rezultate rapide. Afla cum poti sa slabesti, in doar 10 zile, pana la 4,5 kilograme.

RomaniaTV.net
17 dec. 2014, 10:24
Arme secrete care te ajută să slăbeşti 4,5 kg până la Crăciun

Nutritionista Haylie Pomroy a lucrat cu staruri precum Jennifer Lopez, Reese Witherspoon, Raquel Welch si Cher, care au venit la ea disperate pentru a avea o „transformare” (in doar cateva zile) pentru aparitiile pe covorul rosu.

Cand Craciunul este la o distanta de doar 10 zile, este usor sa presupui ca este prea tarziu pentru a obtine o siluetasvelta pentru acele petreceri la care esti invitata de Sarbatori. Dar datorita unui concept genial din spatele unei noi diete, intitulata „The Burn”, ai o multime de timp ca sa slabesti, scriu cei de la Daily Mail.

De ce nu slăbeşti: greşeli de alimentaţie care-ţi încetinesc metabolismul

„The Burn” este un set inovator de planuri alimentare usor de urmat: un plan de 10 zile, un plan de 5 zile si un plan de 3 zile. Fiecare dieta iti permite sa „topesti” kilogramele si sa iti transformi fizicul repede, fara sa te infometezi si fara un regim de exercitii fizice obositoare.

Nutritionista Haylie Pomroy este increzatoare ca poti sa „topesti” 1,5 kilograme daca ai doar 3 zile pe care esti dispusa sa le dedici dietei si 2,3 kilograme daca ai la dispozitie 5 zile in care dieta „The Burn” sa fie pe primul loc. Daca te angajezi sa urmezi planul de 10 zile, specialista in nutritie primite o transformare corporala totala si o pierdere in greutate de cel putin 4,5 kilograme.

TOP cele mai proaste sfaturi de slăbit care te pun în pericol

Îti prezentam toate elementele de care ai nevoie pentru a incepe dieta de 10 zile imediat. Chiar si asa, trebuie sa retii ca toate cele trei programe de slabit au o baza in comun:

1. un mic dejun delicios preparat in casa si care consta intr-un smoothie sanatos;

2. ceaiuri de intinerire pe care le poti sorbi pe tot parcursul zilei;

3. o supa de legume reconfortanta de doua ori pe zi.

Citeste continuarea pe feminis.ro.