Artiştii şantajaţi de clanul Duduianu, chemaţi în instanţă

Artiştii şantajaţi de clanul Duduianu, chemaţi în instanţă. Judecătorii au decis acest lucru, după ce unele victime nu s-au prezentat la înfățișările stabilite de instanță. Totodată, în cadrul citației, părțile vătămate pot solicita judecarea în lipsă, printr-o cerere scrisă depusă la dosar.

06 ian. 2021, 15:19
Artiştii şantajaţi de clanul Duduianu, chemaţi în instanţă
Artiştii şantajaţi de clanul Duduianu, chemaţi în instanţă

Artiştii şantajaţi de clanul Duduianu, chemaţi în instanţă. Însă, în cazul în care artiștii refuză să se prezinte la proces, fără a justifica absența, nu este exclus ca aceștia să fie duși cu duba la tribunal, în condițiile în care judecătorii vor considera că declarațiile lor sunt indispensabile, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Nepotul lui Florin Salam, care a participat la X Factor, are probleme cu clanul Duduianu: „E în depresie!”

Artiştii şantajaţi de clanul Duduianu, chemaţi în instanţă

În perioada octombrie 2017 – iulie 2020, inculpaţii, cunoscuţi în spaţiul social având ca preocupare săvârşirea de fapte cu violenţă, profitând de reputaţia conferită de apartenenţa la o anumită familie, prin violenţe şi ameninţare cu acte de violenţă, au constrâns persoanele vătămate, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul muzical, să le remită sume importante de bani, imediat sau în viitor şi să participe în mod gratuit la anumite evenimente viitoare”, se arată într-un comunicat.

Nicolae Duduianu, înmormântat lângă fiul lui, Emi Pian

Tatăl lui Emi Pian, Nicolae Duduianu, a fost înmormântat joi la Cimitirul „Tudor Vladimirescu” din Bucureşti. Poliţia a fost mobilizată pentru această înmormântare, poarta cimitirului de pe Şoseaua Antiaeriană fiind păzită de echipaje ale Poliţiei rutiere şi ale Poliţiei locale sector 5.

Citeşte şi: Clanul Duduianu, trimis în judecată. 13 membri sunt acuzaţi că au şantajat şi tâlhărit manelişti

Polițiști locali, jandarmi şi politişti de la Brigada Rutieră au fost mobilizaţi joi la Cimitirul Tudor Vladimirescu situat pe Șoseaua Antiaeriană, în Bucureşti, pentru a asigura respectare regulilor anti-COVID-19 la înmormântarea lui Nicolae Duduianu.

Zeci de persoane l-au condus pe ultimul drum pe cel care a pus bazele clanului Duduianu.

Nicolae Duduianu a murit în noaptea de luni spre marți, în urma unui infarct, în Penitenciarul Mioveni. Acesta a murit chiar cu o lună înainte de a fi eliberat din închisoare. Ulterior, după autopsie, s-a aflat că tatăl lui Emi Pian fusese infectat cu coronavirus.