Așa ceva nu a văzut Parisul! Nuntă de baron la Oradea cu tort împodobit cu bani, elicopter, şampanie de 10.000 euro şi maneliști celebri FOTO

Un baron local din Oradea a sfidat întreaga țară cu nunta sa de lux. Din dorința de a ieși în evidență, controversatul om de afaceri, Călin Raita, nu s-a uitat la bani și a cheltuit sume uriașe pe maneliști celebri, șampanie, tort împodobit cu bani și un elicopter, transformându-și propria nuntă într-un adevărat circ.

01 mai 2023, 14:42

Nuntă de baron la Oradea cu tort împodobit cu bani, elicopter, şampanie de 10.000 euro şi maneliști celebri. Afaceristul Călin Raita s-a gândit să rupă gura târgului cu nunta sa de lux la care mireasa a fost adusă cu un elicopter.

Citește și Anca Dumitra și soțul milionar, nuntă ca-n povești. Dansul mirilor i-a emoționat pe toți invitații. Imagini de excepție – VIDEO

Nuntă de baron la Oradea cu tort împodobit cu bani, elicopter, şampanie de 10.000 euro şi maneliști celebri

Circul pe care controversatul om de afaceri îl numește nuntă nu s-a oprit aici. După tot acel spectacol în care mireasa a coborât dintr-un elicopter din care erau aruncate petale de trandafiri, Raita și-a tratat invitaţii cu şampanie de 10.000 euro sticla, un tort decorat cu teancuri de bani și cu tot felul de bucate care mai de care mai sofisticate.

Mai mult, atmosfera a fost întreținută de cei mai în vogă maneliști ai momentului printre care se numără  Adi de la Vâlcea, Tzancă Uraganu și Florin Salam.


Luxul și opulența întregului eveniment l-a uluit chiar și pe manelistul Adi de la Vâlcea, care de-a lungul carierei sale a participat la tot felul de nunți care mai de care mai extravagante. Manelistul nu s-a putut abține și a vrut să împărtășească experența sa și cu fanii de pe rețelele de socializare.

„Salut, sunt la una dintre cele mai tari nunţi de anul ăsta. Este o nuntă cum nu s-a mai pomenit. Vă dau din culise: eu cânt până la ora 10, apoi de la 10 la 12 – Bogdan de la Ploieşti, de la 12 la 2 Ştefan de la Bărbuleşti, de la 2 la 4 Tzancă (n.r – Uraganu), de la 4 la 7 Salam (n.r. Florin Salam). Vă mai spun una, muriţi: 19 sticle de şampanie a cumpărat (n.r. – mirele), a dat 190.000 de euro! N-a găsit decât 19 în Europa. Ar fi vrut 30, dar nu a găsit decât 19”, a spus Adi de la Vâlcea.

Chiar dacă a mai fost căsătorit o dată baronul de Oradea a vrut ca de această dată să știe toată țara că unul este Călin Raita.

Călin Raita este un dezvoltator imobiliar din Oradea care în anii 2000 a început să ridice două cartiere de case şi blocuri, pe care le vindea la preţuri mici şi cu toate facilităţile. El a devenit extrem de cunoscut pe plan local după ce în 2008 a candidat la primăria Oradea, din partea partidului lui Gigi Becali, Noua Generație.

În 2010, Călin Raita a divorțat cu scandal de prima sa soție pe care a acuzat-o de infidelitate. Cei doi au împreună trei copii, iar în 2016 figurau pe primele două locuri pe „lista rușinii” a datornicilor persoane fizice făcută publică de ANAF, fiecare având  peste 7,6 milioane lei datorii.

Citește și Un bărbat a venit la nuntă costumat în Batman. Imaginile când joacă hora, virale pe Internet: „A venit să salveze mireasa”