Așa tată, așa fiu! Mihail Claudiu Pascu, tatăl beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai, filmat în timp ce gonește pe șosele. ”Las-o, măi Mihai, las-o!”

Inconștiența este moștenire de familie în cazul lui Vlad Pascu, beizadeaua drogată care i-a ucis pe Roberta și Sebi, studenții de la Facultatea de Geografie, în stațiunea 2 Mai. Se pare că fiul a copiat la indigo comportamentul obscur al tatălui său, Mihail Claudiu Pascu, care pe lângă legăturile periculoase pe care le-ar avea cu cei mai de temut interlopi din România, a fost surprins în timp ce gonea nebunește pe șosele.

23 aug. 2023, 12:00
Așa tată, așa fiu! Mihail Claudiu Pascu, tatăl beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai, filmat în timp ce gonește pe șosele. ”Las-o, măi Mihai, las-o!”

Mihail Claudiu Pascu, tatăl beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai, filmat în timp ce gonește pe șosele. În urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care Mihai Pascu a fost surprins în timp ce gonea cu bolidul său de lux pe o șosea, cu o viteză uriașă.

Citește și Mircea Badea a găsit diversiunea în cazul drogatului de la 2 Mai: „Păpușică mică și creață, cu părul lung, ia zi!”

 Mihail Claudiu Pascu, tatăl beizadelei drogate care a provocat tragedia din 2 Mai, filmat în timp ce gonește pe șosele

Imaginile cu tatăl beizadelei drogate care gonește nebunește pe șosea în timp ce persoana care se află pe scaunul de lângă strigă panicată să meargă mai încet s-au viralizat imediat.

„La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot!”, se arată în descrierea filmului, potrivit gândul.ro.

Se pare că Vlad Pascu, beizadeaua drogată care a provocat tragedia din 2 Mai, a copiat proastele obiceiuri de la tatăl său. Și la fel ca și modelul său în viață, în urmă cu ceva timp, chiar înainte să provoace tragedia care a îndoliat o țară întreagă, acesta se lăuda pe internet cu substanțele pe care le consuma.

Tânărul a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care apare în timp ce consumă mai multe substanțe interzise.

Mai mult, beizadeaua drogată se lăuda că pe numele său se află mai multe afaceri care îi aduc în fiecare lună mai mulți bani decât câștigă alți români într-o viață.

”Am fost deranjat de aceste… Și tind să fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, businessuri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă o să faceți foamea cu pateu toată viața… Și ăștia-i fac într-o lună”, spune el într-o filmare în care apare și o fată. Aceasta îi spune, în timp ce îi întinde o cutie cu pastile: „Ah, Raul, uite! Astea sunt pentru tine, că știu că le căutai ieri…” Apoi fata completează: „Este viața noastră! Noi nu suntem toxicomani, noi suntem…”, sunt comentariile halucinante pe care beizadeaua drogată le-a făcut pe rețelele de socializare.

Citește și Tatăl șoferului criminal de la 2 Mai, legături cu lumea interlopă. Figurează într-un dosar al lui Sile Cămătaru. A agresat-o pe Monica Tatoiu