Tatăl șoferului criminal de la 2 Mai, legături cu lumea interlopă. Figurează într-un dosar al lui Sile Cămătaru. A agresat-o pe Monica Tatoiu

Apar primele indicii referitoare la presupusa mușamalizarea a cazului Vlad Pascu, drogatul care a ucis mai mulți oameni în stațiunea 2 Mai. Tatăl său ar fi un „șmecher" cu relații la nivel înalt. 

22 aug. 2023, 11:29
Tatăl șoferului criminal de la 2 Mai, legături cu lumea interlopă. Figurează într-un dosar al lui Sile Cămătaru. A agresat-o pe Monica Tatoiu

Mihail Claudiu Pascu este cunoscut drept un „bombardier” la nivelul comunei Pantelimon, respectiv la nivelul Bucureștiului, implicat de-a lungul timpului în diverse scandaluri.

Numele tatălui drogatului de la 2 Mai apare într-un dosar al lui Sile Cămătaru. Potrivit informațiilor, Mihail Pascu dădea bani cu camătă, de ani de zile

„În aprilie 2003, partea vătămată Voiculescu Radu Gheorghe a împrumutat de la martorii Mihail Pascu Claudiu şi Pascu Miruna suma de de 75.000 USD cu dobânda de 6% pe lună încheind în acest sens contractul de vânzare-cumpărare”, se arată în motivare.

Mihail Pascu, acuzat în spațiul public de faptul că ar fi, de fapt, un interlop, derulează afaceri în valoare de zeci de milioane de euro împreună cu soția sa, Miruna Pascu.

Monica Tatoiu, agresată de tatăl drogatului din 2 Mai

Monica Tatoiu a confirmat zvonurile. Femeia de afaceri susține că de-a lungul timpului a fost terorizată către Mihail pascu.

„Tatăl lui mă amenința și mă înjura pentru că am îndrăznit să nu-l las să pună mâna pe un parc. La voi în emisiune am pomenit de el acum vreo 3-4 ani într-un alt context.

Este domnul Pascu cu 17 mil. euro cash încasați în fața unui notar care, după o perioadă, a fost anchetat de DNA și condamnat. Banii au fost de la niște investitori din Sicilia, din Catania, unde probabil o să-l trimită și pe fii-su după ce-l scapă”, a declarat Monica Tatoiu, la România TV.

VEZI AICI dezvăluirile Monicăi Tatoiu.

Mircea Badea a găsit diversiunea în cazul drogatului de la 2 Mai: „Păpușică mică și creață, cu părul lung, ia zi!”