Asasinul de la Hunedoara, arestat pentru 29 de zile VIDEO

Principalul suspect în cazul uciderii unei femei şi a fiicei acesteia în vârstă de 19 ani, din comuna hunedoreană Blăjeni, a fost arestat, luni, pentru 29 de zile, de Tribunalul Hunedoara, pentru omor deosebit de grav.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 06:06
Asasinul de la Hunedoara, arestat pentru 29 de zile VIDEO

Instanţa a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele tânărului de 24 de ani, reţinut în cazul uciderii unei femei şi a fiicei acesteia în vârstă de 19 ani.

Tânărul a atacat cu recurs decizia instanţei, iar recursul va fi judecat de Curtea de Apel Alba Iulia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, tânărul şi-a recunoscut fapta în timpul anchetei.

Velescu a afirmat că tânărul a povestit că, în urma unor certuri cu concubina lui şi cu mama acesteia, cele două femeie au încercat să îl dea afară din locuinţă, iar tânăra l-a zgâriat cu o furculiţă, după care el a luat toporul şi a lovit-o, apoi şi-a lovit şi soacra.

Bărbatul a fost prins de poliţiştii hunedoreni sâmbătă noaptea, în municipiul Brad.

Potrivit poliţiştilor, la prinderea suspectului a ajutat un şofer care îl luase pe acesta cu maşina, la autostop, din apropiere de Blăjeni, şi l-a transportat până în Brad.

Şoferul a remarcat că bărbatul pe care îl luase la autostop avea hainele ude, iar după ce a aflat despre crime şi-a dat seama că bărbatul ar putea fi autorul, care îşi spălase hainele pentru a scăpa de urmele de sânge.

El era prietenul tinerei ucise, cu care a stat timp de patru ani, având împreună doi copii în vârstă de trei ani şi un an şi opt luni.

O femeie în vârstă de 49 şi fiica sa de 19 ani au fost găsite duminică moarte în casă. Cel care le-a găsit moarte pe cele două a fost fiul femeii, care a fost şocat să-şi vadă mama şi sora într-o baltă de sânge. El a sunat la 112, a anunţat crima şi l-a chemat pe tatăl său.

„Când am intrat în casă am văzut-o pe soţia mea cu capul tăiat, probabil cu un topor. Fiica mea era înjunghiată, amândouă erau moarte, şi lângă ele erau nepoţii mei: o fată de un an şi opt luni şi un băiat de trei ani. Băiatul care e mai mare a spus că tata le-a omorât şi plângea”, a declarat Petru Dumbravă, soţul femeii de 49 de ani şi tatăl tinerei.

Politiştii l-au considerat încă de la început suspect pe  iubitul fetei. Potrivit tatălui, fiica sa se despărţise de iubitul ei în urmă cu şase luni, dar acesta tot încerca să se împace cu ea.