ASIA EXPRES LIVE VIDEO ANTENA 1 ONLINE STREAM 18 septembrie. Cazarea și autostopul, marele provocări pentru concurenţi

Nouă cupluri de vedete au pornit în aventura vieții lor, pe Drumul Împăraților, drum ce pornește din Turcia, trece prin Georgia și Azerbaidjan și continuă cu două destinații surpriză.

18 sept. 2021, 16:25
ASIA EXPRES LIVE VIDEO ANTENA 1 ONLINE STREAM 18 septembrie. Cazarea și autostopul, marele provocări pentru concurenţi

ASIA EXPRES LIVE VIDEO ANTENA 1

. Premiera sezonului 4 «Asia Express – Drumul Împăraţilor» are loc sâmbătă seară, de la 20:00, pe Antena 1, iar vedetele sunt nerăbdătoare să revadă ,,experienţa vieţii lor”. Noul sezon, prezentat de Irina Fodor, alături de Oase si Marius Damian a fost filmat in Turcia, Georgia, Iordania si Israel. Patrizia Paglieri şi fiul ei, Francesco, Mihai şi Elwira Petre, Lidia Buble şi sora ei, Estera, Connect-R şi Shift, Cosmin Natanticu şi soţia lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza şi Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa şi Lorelei şi Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură şi adrenalină.

ASIA EXPRES LIVE VIDEO ONLINE STREAM 18 septembrie ANTENA 1

Prima etapă a sezonului 4 Asia Express, ce poate fi urmărită sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie, de la 20:00 și luni, marți și miercuri, 20, 21 și 22 septembrie, de la 20:30, pune la bătaie două lupte pentru amuleta de 1000 Euro și două avantaje prețioase în cursă.

ASIA EXPRES LIVE VIDEO ANTENA 1 18 septembrie. Turcia este prima destinație a celor 9 cupluri de vedete care au acceptat provocarea inedită de a parcurge Drumul Împăraților, extins pe teritoriul a patru țări spectaculoase. Condițiile dure, un singur euro pe zi, lipsa cazării, a mâncării și a transportului, își vor spune cuvântul încă din primele momente:  „Am o profesie care mă trece, emoțional, prin toate stările, dar ce am trăit în ziua asta cu siguranță nu o să mai trăiesc. Nu am crezut că aceată emisiune poate să te facă și erou și victimă la câteva ore distanță!” va afirma Adriana Trandafir în lacrimi.

ASIA EXPRES LIVE VIDEO ANTENA 1. Ce spun concurenții despre prima zi a aventurii Asia Express 2021

Prima zi a aventurii va începe cu o mare surpriză pentru concurenți, căci ceea ce se anunța a fi o ultimă zi de relaxare se va transforma, de fapt, într-o întrecere plină de adrenalină până la primul steag Asia Express. Startul cursei îi va lua pe nepregătite, iar traseul va fi presărat cu multe misiuni care par greu de îndeplinit.

Lidia Buble și Estera Buble mărturisesc care sunt provocările din Asia Express care le-au schimbat viața. „Eu fac foarte urât…”Fizicul și psihicul le vor fi puse la încercare, iar o parte dintre vedete vor ceda încă din primele momente ale competiției: ”Emoțional eram la pământ. Când sunt dărâmată îmi apar doar scenarii negre. Îmi era frică de starea mamei de sănătate, că s-ar putea înrăutăți. Începusem aproape să fac atacuri de panică”, va mărturisi Alexandra Ungureanu într-un moment tensionat.

Connect-R, primele declaraţii despre experienţa Asia Express: „A fost suferință. Am crezut că nu fac faţă”
ASIA EXPRES LIVE VIDEO ANTENA 1. Cazarea și autostopul îi vor pune pe concurenți în cele mai dificile situații, căci din cauza contextului pandemic se vor lovi de multe refuzuri din partea localnicilor și vor fi nevoiți să caute ore în șir transport sau un acoperiș pe timpul nopții:

”Absolut pustiu. Cine să ne deschidă în miezul nopții? Nimeni nu se uita nici măcar pe geam. E foarte greu, suntem obosiți!”.

Cea mai mare miză, imunitatea, va salva două cupluri calificate de la eliminare, ce vor avea șansa să se relaxeze pentru restul etapei la hotel. Cursa pentru ultima șansă, difuzată miercuri, în ultima zi a primei etapei, va fi un test de presiune pentru trei echipe ce vor lupta din răsputeri să rămână în joc.

Asia Express 2021. Adriana Trandafir a trăit clipe de groază. Fiica ei a avut nevoie de medic: „Este foarte greu”
Cum va decurge prima etapă, care vor fi echipele cu imunitate, locul căror cupluri de vedete va sta sub semnul întrebării, dar și care au fost reacțiile concurenților în momentul în care au fost anunțați că aventura vieții lor va începe mult mai curând decât s-au așteptat, telespectatorii pot vedea în marea premieră maraton Asia Express- Drumul Împăraților, ce va începe sâmbătă seară de la ora 20:00. Sezonul 4 Asia Express este prezentat de Irina Fodor.

Patrizia Paglieri și Francy au fost prinși de polițiști la autostop: „Treci de la agonie la extaz”

În episodul 4 de Jurnal de Asia, Patrizia Paglieri și Francy au dezvăluit câteva informații despre experiența lor în competiția Asia Express. Patrizia Paglieri și Francy au descris atmosfera și dificultățile de care au parte în Asia Express. Mama și fiul au acceptat provocarea de a participa la competiție și se bucură de faptul că sunt împreună, însă descriu această experiență ca fiind una „superbă dar foarte grea”.

„Asia e o experiență unică. Într-o zi se întâmplă ce nu se întâmplă acasă în doi ani. Treci de la agonie la extaz”, este modul în care fiul italiencei descrie Asia Express.

Francesco a plecat în Asia Express, dorindu-si să nu aibă de-a face cu animale pentru că are o fobie, însă visul nu i-a fost îndeplinit, așa că tânărul de 24 de ani a fost pus în situația de a-și depăși temerile.

De asemenea, printre greutățile cu care se confruntă cei doi sunt autostopul și căutarea cazării. „Pe mine mă speria cel mai mult căldura și unde să dormim”, a spus Patrizia. „Seara e și greu atunci când cauți cazare la sfârșit de zi și ești obosit, trebuie să zâmbești, dai din ușă în ușă și primești refuzuri. E destul de greu și din punct de vedere fizic și din punct de vedere emoțional că cineva îți dă cu ușa în nas. Într-o seară am căutat 4 ore până să stăm bine și nu e ușor să cauți o zi întreagă 4 ore cazare, după ce ești obosit”, a completat Francy.

Lidia și Estera Buble, momente extrem de dificile la Asia Express: „M-am obișnuit cu cerșitul”
În ceea ce privește autostopul, cei doi au descoperit că oamenii sunt speriați și evită să ia străini în mașinile lor.

„Le e frică. Mai ales în weekend, când e lockdown total. Când prinzi o mașină e ca un câștig la loto”, au spus cei doi.

Și mâncarea reprezintă o problemă pentru cei doi, însă Patrizia a realizat că oamenii sunt generoși și sunt dispuși să le ofere alimente:

„Un euro pe zi eu am zis că-l cheltui pe covrigi. Cu banii e cam greu, dar avem noroc că puținii oameni care sunt pe stradă sunt și foarte generoși. Eu mă tot plimb pe lângă patiserii”, a spus Patrizia.

ASIA EXPRES LIVE VIDEO ANTENA 1. Lidia Buble și Estera Buble mărturisesc care sunt provocările din Asia Express care le-au schimbat viața. „Eu fac foarte urât…”

Lidia Buble și sora ei, Estera Buble, formează o echipă pe cinste în sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților. Cele două surori numite Double Buble Trouble au vorbti deschis despre experiența din Asia

Lidia Buble a povestit că se aștepta ca Asia Express să fie o experiență dificilă, dar nu credea că le va fi atât de greu.

Deși călătoria și provocările din Asia au fost dificile, cele două surori au știut să vadă și partea plină a paharului, vorbind despre această experiență ca despre o frumoasă aventură și multă adrenalină. “Îmi place necunoscutul. (…) Fiecare zi este total diferită. Niciodată nu știi pe unde dormi, nu știi ce mănânci, niciodată nu știi ce probe ai de făcut”, a mai povestit Lidia. “Niciodată nu știi peste ce oameni dai”, a completat Estera.

Chiar dacă au dat peste multe greutăți în această competiție și se simte extrem de obosită, Lidia spune că experiența aceasta este una extrem de frumoasă.

Fiind o echipă destul de competitivă, Lidia și Estera au spus că își doreau tare mult ca la fiecare probă să fie primele.

Care au fost cele mai grele momente pentru surorile Buble? “Cred că pentru mine cel mai greu este seara la cazare. (…) Și după o zi în care efectiv le-ai făcut pe toate, numai să cauți cazare nu mai ai chef. Și sunt zile în care stăm efectiv cu orele. Și acolo mă cam lasă puterile”, a mai spus Lidia. În ciuda tuturor greutăților întâmpinate, Lidia și Estera, ca niște războinice adevărate au demonstrat că sunt foarte bătăioase și au spus că își doresc foarte mult să câștige.

https://www.youtube.com/watch?v=hAR2-XAsd1Y