Asia Express 2024. Irina Fodor dă din casă. Dezvăluiri din culisele celui mai dur reality show: „Drumul Zeilor se deschide pentru noi, emoțiile sunt deja intense”

Drumul Zeilor va fi oricum, numai ușor nu pentru concurenții din acest sezon ai show-ului Asia Express, care vor trebui să străbată în lung și-n lat Thailanda, Malaezia și Indonezia. Drumul Zeilor are o etapă în plus față de edițiile trecute, ceea ce înseamnă că emisiunea este împărțită în 11 etape.

27 feb. 2024, 14:43
Asia Express 2024. Irina Fodor dă din casă. Dezvăluiri din culisele celui mai dur reality show: „Drumul Zeilor se deschide pentru noi, emoțiile sunt deja intense”

Asia Express 2024. Gazda emisiunii, Irina Fodor, a dezvăluit câteva detalii din culisele competiției la capătul căreia câștigătorii vor pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și în doar câteva zile plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul, dăm start cursei în… Asia! Vom călători peste 7.000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. De abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi! Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune!

Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a transmis Irina Fodor pe pagina de Facebook.

Ce se va întâmpla în acest sezon al emisiunii Asia Express

În competiție, concurenții nu vor avea acces la telefonul mobil și vor trebui să trăiască cu un singur dolar pe zi. În fiecare seară, vor trebui să își caute cazare. În plus, temperaturile ridicate le vor da mari bătăi de cap.

Traseul începe din Thailanda, concurenții de la Asia Express trebuind că dea totul pentru a ajunge la destinația marii finale a sezonului șapte, și anume Bali. Concurenții vor avea de-a face cu obiceiuri stranii și totuși spectaculoase.

Citeste si Adda, despre experiența traumatizantă de la Asia Express, unde a fost însoțită de soțul ei: „Am urât fiecare zi, mă simțeam îngrozitor, făceam atacuri de panică”

Totodată, în calea lor vor ieși oameni cu religii diferite. Și barierele lingvistice vor fi adevărate provocări pentru mulți dintre ei.

Cine sunt cele nouă perechi de vedete de pe „Drumul Zeilor”

În acest sezon, se vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro următoarele cupluri: Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de la radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul său, Cosmin Vijeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache.

Citeste si Ana Morodan, declaraţii incendiare după incidentul cu poliţia: „Asia Express m-a distrus psihic, am simțit că mor atunci”