Asia Express 3 noiembrie 2021. O nouă echipă a fost eliminată

Ultima etapă din Georgia le-a pus la dispoziție celor șase echipe rămase în competiție două Jocuri de Amuletă și două Imunități. Cuza și Emi au fost cei care au obținut prima Imunitatea, Patrizia Pagleri & Francesco au fost eliminaţi.

04 nov. 2021, 00:03
Asia Express 3 noiembrie 2021. O nouă echipă a fost eliminată

Asia Express 3 noiembrie 2021. Surprizele și răsturnările de situație nu au încetat să apară în ultima etapă din Georgia. Cuza și Emi au obținut Imunitatea, motiv pentru care nu vor putea fi nominalizați la Cursa pentru Ultima Șansă. Primul Joc de Amuletă a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre, iar la cel de-al doilea, Lidia Buble și Elwira Petre au ieșit victorioase.

Cursa de pe Drumul Împăraților a continuat cu un traseu solicitant și cinci echipe care își doresc să rămână în competiție. Probele au fost extrem de dificile, iar concurenții și-au testat limitele la maxim.

ASIA EXPRESS. Concurenţii au parte de o surpriză. Mihai Petre: „Nu mi-a picat chiar bine”
Asia Express 3 noiembrie 2021. Ediția 29 a sezonului 4 din Asia Express – Drumul Împăraților a venit cu o eliminare neașteptată pentru concurenți. Trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia, iar diamantul prețios a fost unul roșu, motiv pentru care un cuplu de vedete părăsește competiția.

Patrizia Pagleri & Francesco, Adriana Trandafir & Maria Speranța, Cosmin & Eliza Natanticu sunt echipele care au plecat în Cursa pentru Ultima Șansă a etapei șapte de pe Drumul Împăraților. Deși au pornit pe traseu motivați și încrezători în forțele proprii, toți au avut o surpriză când au ajuns la Irina Fodor.

Gina Pistol a vrut să fie concurentă la Asia Express. Cum a ajuns prezentatoare şi cu ce echipă ţine în acest sezon
Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.