ASIA EXPRESS 8 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Echipa eliminată înainte de semifinală

ASIA EXPRESS 8 APRILIE 2020. Asia Express continuă cu ediţia de marţi seară, când vom afla ce echipă va pleca acasă. Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin sunt cuplurile care se vor lupta cot la cot pentru locul lor în competiție.

RomaniaTV.net
08 apr. 2020, 13:20
ASIA EXPRESS 8 APRILIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Echipa eliminată înainte de semifinală

UPDATE: Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan au fost eliminate de la Asia Express, înainte de semifinală.

UPDATE: Concurenţii aflați în cursa pentru ultima şansă, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să frământe aluat de tăiței (noodles), cu picioarele. Alte două „surprize” le-au dat bătăi de cap, într-o fabrică veche din Taiwan.

„O să faci nişte fesieri cum îți dorești de când erai mic!”, i-a spus chef Sorin Bontea lui Răzvan Fodor, după ce coechipierul lui a început să se plângă.

„Mi s-a spart punga din picioare și mi-a intrat cocă la șosete”, a spus un alt concurent.

ASIA EXPRESS 8 APRILIE 2020. După o surpriză emoționantă în care vedetele au primit mesaje de la cei dragi, aflați la mii de kilometri distanță, sesiunea de votare a stabilit echipa care va pleca în cursa pentru ultima șansă alături de ultimele două cupluri ajunse la Gina Pistol.

Citeşte şi: CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cel mai bine păzit secret. Cine a câştigat premiul de 30.000 de euro?

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-au calificat direct în cursa ultimatum, în vreme ce Adda și Cătălin s-au alăturat în urma votului primit din partea colegilor. Din acest motiv, Speak și Ștefania sunt și ei cea de-a doua echipă semifinalistă Asia Express- Drumul Comorilor.

ASIA EXPRESS 8 APRILIE 2020. Cursa pentru ultima șansă din Taiwan pune în joc o miză uriașă, iar în această etapă a concursului vedetele sunt conștiente că trebuie să apese pedala accelerației pentru a-și securiza locul în semifinală.

Ultima șansă din Taiwan

ASIA EXPRESS 8 APRILIE 2020. În această seară, echipele vor avea în față o cursă pentru ultima șansă plină cu probe legate de gastronomia și tradițiile taiwaneze. Timpul se va scurge rapid, iar plicurile cu instrucțiuni vor veni rând pe rând, semn că lupta nu se va încheia ușor: ”Ceva nu era în regulă. E deja noapte și noi încă suntem în cursă. Nu se mai terminã! Eu chiar nu înțeleg ce se întâmplă, mărturiseşte Sorin Bontea.

Citeşte şi: Surpriză la Antena 1. Gina Pistol, concurent la Asia Express. Cu cine ar face echipă: „Mă descurc în situaţii limită”

ASIA EXPRESS 8 APRILIE 2020. Una dintre misiunile serii îi va trimite pe concurenți în aglomerația unei piețe de noapte, acolo unde trebuie să caute o tarabă indicată, o serie de ingrediente impuse, ca mai apoi să le gătească contracronometru: ”Zeci de mii de tarabe, lume ca la balamuc. Este foarte greu să găsești ceva aici, aproape imposibil. Pierdem timp și timpul este esențial în această cursă”, vor fi de părere concurenții.

Asia Express 7 aprilie 2020, record de audienţă

Ediţia difuzatã marți, 7 aprilie, s-a impus ca lider detaşat de piaţã şi a înregistrat un nou record de audienţã, obţinând cele mai mari cifre din toate cele trei sezoane la nivelul cotei de piaţã (pe publicul comercial și la orașe). Antena 1 a fost lider de piață și la nivelul Prime-Time-ului (intervalul cuprins între 19.00-23.00), la nivelul publicului comercial.

Vedetele s-au confruntat cu misiunile imposibile ale autostopului, iar șocul cultural s-a conturat din ce în ce mai tare: E o țară în care nimeni nu ne înțelege!.

Citeşte şi: Flirt între Carmen Grebenişan şi Florin Ristei: „Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!”

Cu toate acestea, finalul zilei i-a adus pe Alex Abagiu și pe Radu pe primul loc în clasament, motiv pentru care cei doi nu au putut fi votați în cursa pentru ultima șansă și s-au calificat automat în semifinalele celui mai dur reality-show: Nu îmi credeau urechile ce aud! Nu am crezut niciodată că vom vorbi despre momentul în care suntem semifinaliști Asia Express!, a spus Alex cu ochii în lacrimi.