CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cel mai bine păzit secret. Cine a câştigat premiul de 30.000 de euro?

Filmările pentru ”Asia Express” sezonul 3 s-au încheiat, iar concurenții s-au întors deja acasă!

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 10:22

UPDATE: După zeci de ediții spectaculoase, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au pus mâna pe marele premiu de 30.000 de euro!

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Vedetele s-au întrecut prin Filipine și Taiwan, într-o cursă nebună! Cine a cedat presiunii și cine a ajuns la final? „Cand s-a terminat aventura Asia Express România am avut mai multe șocuri și întrebări: Wooow cum arată o cameră de hotel! Unde e jumătate din mine? Am o freză de pui ieșit dintr-o găină galbenă și un cocoș negru! Exista viață și fără internet! Și e foarte intensă! Sunt în viață! Mi-a făcut Cătă poza. Deci încă suntem împreună!”, a scris Adda pe internet.

CITEŞTE ŞI: 

CÂŞTIGĂTOR ASIA EXPRESS 2020: Povestea de iubire dintre Speak şi Ştefania. Cum s-a cunoscut cuplul care urmează să se căsătorească 

CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Răsturnare de situaţie pe ultima sută de metri, cine ia marele trofeu

 

”Mamă, mă întorc acasă”, a scris și Răzvan Fodor, partenerul lui Chef Sorin Bontea din cursă.

Ștefania, prietena lui Speak, a preferat să se relaxeze într-o baie binemeritată cu spumă, după condițiile grele pe care le-a avut de înfruntat, în timp ce Mario Fresh, ce a concurat alături de Alex Velea, mentorul său, a mers direct în brațele iubitei sale, Alexia Eram, fiica Andreei Esca. 

Citeşte şi Gina Pistol, mesaj indecent către Mihai Bendeac: „Hai să ne imaginăm că suntem dezbrăcaţi!” Urmarea a fost FABULOASĂ

Filmările emisiunii s-au terminat, iar concurenții s-au reîntors pe meleaguri natale, după provocările pe care le-au avut de îndurat pe „Drumul Comorilor”, cu ruta prin Filipine (țară insulară în Asia de Sud-Est, în Oceanul Pacific, cuprinzând arhipelagul cu același nume) și Taiwan (Republica Chineză, țară insulară din Extremul Orient, situată la doar 160 km depărtare de Republica Populară Chineză).

Concurenții Asia Express s-au întors acasă

Fericiți, câțiva dintre concurenții Asia Express și-au anunțat deja venirea acasă și pe rețelele de socializare, la care n-au mai avut acces ceva vreme. Cei dragi i-au așteptat cu sufletul la gură, încă de la aeroport, unde i-au întâmpinat cu multă veselie și mesaje care mai de care mai siropoase. 

Printre primii care „au spart gheața” și au dat startul postărilor în mediul online au fost Adda și partenerul ei, Cătălin, Ștefania, partenera lui Speak, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan și Răzvan Fodor, care și-a lăsat familia cu greu atunci când a venit vorba de plecarea spre aventura Asia Express.

Cântăreața Adda a fost așteptată încă de la aeroport de către echipa ei de la Baladda Records cu o pancartă care îi urau ei și soțului ei un călduros bun venit acasă. Ulterior, artista a publicat pe contul personal de Instagram o imagine cu abdomenul la vedere, probabil pentru a demonstra că experiența concursului a scăpat-o de câteva kilograme, având în vedere stresul și drumețiile, nu mai spunem de mâncare.

„Cand s-a terminat aventura Asia Epress România am avut mai multe șocuri și întrebări: Wooow cum arată o cameră de hotel! Unde e jumătate din mine? Am o freză de pui ieșit dintr-o găină galbenă și un cocoș negru! Exista viață și fără internet! Și e foarte intensă! Sunt în viață! Mi-a făcut Cătă poza. Deci încă suntem împreună!”, a glumit Adda pe rețelele de socializare. Întoarcerea acasă a celor doi parteneri a fost și marcată de o revedere emoționantă, Adda și Cătălin murind de dorul băiețelului lor.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan și-au sărbătorit întoarcerea acasă cu o ieșire la un restaurant, unde au comandat- culmea- tot mâncare asiatică, semn că experiența Asia Express a fost pe placul lor, cel puțin din punct de vedere culinar. Ștefania, partenera lui Speak, a publicat câteva imagini din cadă, spunând că a dus dorul unei astfel de relaxări de care acolo nu a avut parte. 

Răspunsul oferit de o Carmen Grebenişan, după ce a fost întrebată despre premiul de la “Asia Express”

Aflată în vacanță în Maldive, Carmen Grebenişan a urcat o poză în care apare într-un costum de baie sexy și provocator. În timp ce mulți dintre internauți au complimentat-o, unul dintre fani a întrebat-o dacă ea și Alina Ceușan au pus mâna pe marele premiu de la “Asia Express” 2020.
“Bă, voi ați câștigat «Asia Express» cumva? Așa sper” este comentariu pe care l-a lăsat Alex, unul dintre urmăritorii celebrei bloggerițe. Oficial, filmările competiției-fenomen de la Antena 1 s-au încheiat, iar numele echipei câștigătoare se știe deja. Totuși, păstrarea acestui secret până când va fi difuzată finala emisiunii este stipulată în contractul semnat de toți concurenții de la “Asia Express”. Astfel, Carmen Grebenişan i-a oferit bărbatului un răspuns evaziv, după cum puteți observa în imaginea de mai jos.

Relația dintre Adda și Carmen Grebenişan

Invitată în platoul de la “Răi da’ buni” alături de Oase, Carmen Grebenișan a vorbit despre motivul pentru care a ales să îi trimită pe Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, în cursa pentru ultima șansă în timpul competiției de la Antena 1. De asemenea, artista a intervenit prin telefon și a făcut primele declarații despre acest subiect.

“Nu pot să zic că-mi pare rău pentru alegerea făcută, cred că era una corectă, adică echilibrată chiar din punctul ăla de vedere pe care l-am explicat. Erau două echipe de bărbaţi, acolo, la ultima şansă şi ea era singura echipă care nu a intrat la ultima şansă niciodată şi avea şi un bărbat în componenţă. M-a sunat mama și m-a certat cum am putut să fac așa ceva, că am trădat-o pe Adda din Târgul Mureș”, a declarat Carmen Grebenișan în cadrul emisiunii moderată de Mihai Morar la Antena Stars.

În timpul declarațiilor, cântăreața a mărturisit că a fost ceva de moment și că, în prezent, are o relație bună cu Alina Ceușan și Carmen Greșenișan. Și asta pentru că acel conflict dintre cele două echipe a rămas în Filipine și nu au ținut deloc supărarea.

“Nu, în niciun caz. Sunt foarte bine. Pe moment te superi, dar după aia am înţeles, este un concurs. Viaţa de aici nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în Asia Express. A fost o reacţie la cald, firească cumva şi aia e, mergem înainte”, a mărturisit Adda când a intrat în direct prin telefon.

Rămâne de văzut cine a fost echipa câștigătoare a marelui premiu de 30.000 de euro.