Astra – Craiova nu se mai joacă! Patru cazuri covid-19 la giurgiuveni! Oltenii pot câştiga cu 3-0 la „masa verde”

Astra - Craiova nu se mai joacă! David Lazar, Constantin Dima, David Bruno și Costel Avram au fost depistați pozitiv la testul de Covid-19 efectuat ieri.

31 iul. 2020, 11:41
Astra – Craiova nu se mai joacă! Patru cazuri covid-19 la giurgiuveni! Oltenii pot câştiga cu 3-0 la „masa verde”

Partida dintre Astra și Craiova era programată să se dispute vineri, de la 18:45. Testele făcute joi au relevat patru noi cazuri de Covid-19. În afara lui Ljuban Crepulja, mijlocașul croat care a dus la amânarea partidei, portarul David Lazar (28 de ani), fundașul central Constantin Dima (21 de ani), fundașul dreapta David Bruno (28 de ani) și un fotbalist de la echipa secundă au fost găsiți pozitivi.

„Sunt patru cazuri pozitive. Trei jucători de la prima echipă și unul de la echipa a doua. Pornește o nouă ancheta epidemiologică. Conform ordinului ministrului clubul Astra e suspendată de la programări până la finalizarea anchetei. Noi vom urma procedurile impuse de autorități. E clar că meciul din această seară nu se va mai juca”, a declarat Justin Ștefan, vicepreşedintele LPF.

Cum meciul nu se va mai putea disputa astăzi și cum nu mai există nici o dată disponibilă pentru reprogramarea lui, fiindcă pe pe 3 august e data limită solicitată de UEFA pentru numele echipelor participante în cupele europene, cel mai probabil, Comisia de Disciplină a FRF va trebui să judece în regim de urgență speța. Și aproape sigur verdictul va fi 3-0 la „masa verde” pentru Craiova.