ASTRA VIITORUL FINALA CUPA ROMANIEI. Ioan Niculae a anunţat PRIMELE. Cum a răspuns Gică Hagi

ASTRA VIITORUL FINALA CUPA ROMANIEI. Astra - Viitorul, finala din Cupa României, se joacă sâmbătă, de la 20:00, pe Stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, în direct la Digi Sport şi Telekom Sport.

24 mai 2019, 11:24
ASTRA VIITORUL FINALA CUPA ROMANIEI. Ioan Niculae a anunţat PRIMELE. Cum a răspuns Gică Hagi

ASTRA VIITORUL FINALA CUPA ROMANIEI. Ioan Niculae a anunţat că a plătit restanţele salariale şi le promite jucătorilor prime importante dacă vor câştiga Cupa României. „Nu vom mai discuta de datorii până la ora finalei. Restanţele pe două luni au fost deja achitate, iar diferenţa sper să o plătim până vineri. Sincer, n-am mai vrut pur şi simplu să aud de fotbal după acea înfrângere acasă cu Viitorul, 1-4. Făcusem eforturi deosebite pentru licenţiere, vorbisem şi cu echipa, dar felul în care au evoluat în acel meci m-a dezgustat. M-a enervat. Şi dacă fotbaliştii au dreptul să intre în grevă când nu le convine ceva, eu, ca patron, de ce n-aş avea voie să procedez la fel când am constatat că nu jucăm nimic?! Dacă cereţi numai bani, daţi voi bani!”, a spus Ioan Niculae.

ASTRA VIITORUL LIVE STREAM VIDEO ONLINE FINALA CUPA ROMANIEI 2019

Giurgiuvenii vor primi o primă importantă dacă se vor impune în finala Cupei României în faţa Viitorului: „Sumele sunt trecute în contract şi, indiferent dacă au salarii de 3.000, 4.000 de euro, toţi vor încasa minimum 10.000 de euro net de om dacă bat Viitorul”.

ASTRA VIITORUL. Scandal MONSTRU înainte de finala Cupei României

ASTRA VIITORUL FINALA CUPA ROMANIEI. „E un titlu pe masă, împlinim zece ani, ne dorim Cupa, e un trofeu important şi sper că o să facem un meci mare şi o să câştigăm”, a declarat Gică Hagi, înaintea meciului de la Ploieşti. Sâmbătă, Viitorul poate câştiga al doilea trofeu din istoria clubului, la doi ani de la cucerirea titlului de campioană a Ligii 1. De cealaltă parte, Astra se află la a treia prezenţă în finala Cupei României. Giurgiuvenii au câştigat trofeul în 2014, iar în 2017 au fost învinşi de FC Voluntari, echipă care avea să câştige şi Supercupa României, în faţa Viitorului. Astra are patru trofee în palmares: două Supercupe, un campionat şi o Cupă.

ASTRA VIITORUL FINALA CUPA ROMANIEI. Costel Enache poate câştiga primul trofeu din carieră. „Nu pot să dau pronosticuri, dar mi-aş dori din toată inima să terminăm anul cu o performanţă. Pentr noi ar fi extraordinar de important lucrul ăsta”, a declarat tehnicianul Astrei.