Astro Sex: Iubitul tău şi performanţele sexuale, în funcţie de zodia lui

Sexul este foarte important atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, iar astrele au o influenţă puternică asupra comportamentului nostru sexual. Nu de puţine ori ne-am raportat la zodia persoanei dorite pentru a ne da seama dacă există o compatibilitate sexuală sau nu.

RomaniaTV.net
21 nov. 2013, 09:26
Astro Sex: Iubitul tău şi performanţele sexuale, în funcţie de zodia lui

Insa, atunci cand vine vorba de barbati, lucrurile stau putin diferit. Daca vrei sa ai parte de cele mai bune partide de sex cu iubitul tau, trebuie sa stii cum sa-l alegi.

Afla la ce performante sexuale poate ajunge iubitul tau, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Berbecul se aprinde foarte repede si de aceea cele mai multe partide de sex ale sale sunt spontane. Daca stii ca te doreste, nu mai pierde timpul pregatind ceva special, pentru ca in mod sigur „vei strica momentul”.

Citeşte şi Astro Sex: Cât de mult îţi influenţează zodia performanţele sexuale

Berbecul este foarte bun la pat, dar nu trebuie sa stea nimic intre el si o partida grozava de sex. Asadar, daca ai o relatie cu el, pregateste-te pentru cele mai bune partide spontane de sex.

Taur

Pe un Taur nu trebuie sa-l grabesti sa-l duci in dormitor. El exceleaza in dormitor doar atunci cand se poate bucura de fiecare moment in parte. Ii place sa fie mangaiat, atins, rasfatat si sarutat, toate acestea fiind preludiul pentru o partida grozava de sex.

Citeşte şi Horoscop: Ce complexe are iubitul tău în pat, în funcţie de zodia lui

Are nevoie de ambianta perfecta, asa ca ai face bine sa iei cele mai fine asternuturi si sa folosesti si cateva lumanari parfumate.

Gemeni

Barbatul nascut in zodia Gemeni se plictiseste foarte repede, tocmai de aceea nu trebuie sa faci cu el acelasi lucru de doua ori. Trebuie sa aduci mereu ceva nou in dormitor pentru a-i mentine interesul si pentru a te bucura de cele mai intense partide de sex.

Citeşte şi Horoscop: Ce atuuri sexuale are un bărbat, în funcţie de zodia lui

Daca se simte in largul sau, barbatul Gemeni te va da pe spate, la propriu, dar nu te astepta ca dupa un orgasm sa mai fie dornic de inca o partida, cel putin nu prea curand.

Rac

Barbatul nascut in zodia Rac este foarte comod de fel, mai ales cand vine vorba de sex. Nu te astepta la o partida de sex pe „nepusa masa”cu el. Daca nu are o stare psihica foarte buna, te va refuza intr-un mod elegant.

Te poti folosi de aromaterapie pentru a crea ambianta perfecta si pentru a te bucura de cea mai buna partida de sex cu el. Iasomia poate face minuni. Insa, inainte de a trece la fapte, evita sa-i spui cat de prost ti-a mers ziua la munca, pentru ca din momentul acela va fi preocupat din cauza ta si nu va mai putea excela in pat.

Leu

Se poate spune ca barbatul Leu este cel mai bun in pat, tocmai de aceea multe femei il prefera doar de amant. Dar ai grija „sa nu te arzi” atunci cand te joci cu un el. Pasiunea sa exagerata poate provoca mici probleme in relatia de cuplu.

De cele mai multe ori, Leul face sex pana la epuizare, tocmai pentru a demonstra cat de bun este la pat, iar atunci va fi necesar sa tratezi „problema” intr-un mod destul de delicat, pentru ca singurul lucru pe care ti l-ai dori este sa-i ranesti orgoliul.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.