Atac violent la adresa lui Gică Hagi. „Cum să compari gloaba de Ianis cu Zidane?”

Radu Banciu l-a criticat foarte dur pe Gică Hagi, după ce acesta l-a comparat pe fiul său cu Zinedine Zidane, într-un interviu acordat pentru presa austriacă înaintea meciului din Liuga Naţiunilor.

19 oct. 2020, 05:02
Atac violent la adresa lui Gică Hagi. „Cum să compari gloaba de Ianis cu Zidane?”

Gică Hagi a vorbit despre transferul fiului său la Rangers, despre stilul de joc al acestuia și l-a comparat cu Zinedine Zidane în interviul pentru Der Standard.

„Spre deosebire de mine, el lovește mingea bine cu ambele picioare. Și e mai înalt. Stilul lui de joc se aseamănă mai mult cu al lui Zinedine Zidane decât cu al meu. Dar pot trăi cu asta”, a declarat Gică Hagi.

Gică Hagi, nominalizat de France Football pentru Balonul de Aur „Dream Team”. „Regele”, alături de Maradona, Pele, Platini şi Zidane

„În materie de ridicol sunt două capitole de deschis în perioada asta: candidații Moldovei pentru Eurovision și discuțiile pe teritoriul României despre Ianis Hagi. În fiecare caz, nimeni nu își dă seama de ridicol. Noi vorbim despre Ianis Hagi ascultându-l de obicei pe tac’su. Cum să compari gloaba asta cu Zidane? Taică-su, din lipsa proprietății termenilor, fiindcă Hagi nu are nicio legătură cu exprimarea… e ca și cum ai pune un rus să vorbească în daneza veche, spune de Zidane, dar Ianis Hagi, dacă era coleg de școală cu mine, primea interdicție la sport. Ianis era printre ochelariștii ăia care își mâncau sandvișul cu pateu”, a spus Radu Banciu.

Un gol al lui Hagi, inclus de France Football pe lista celor mai frumoase din Champions League VIDEO

„El nici nu ar trebui lăsat să facă sport. La noi se vorbește despre care e poziția lui convenabilă, câte dă după ce intră, cu cine se înțelege mai bine, dar el e ca o băbuță care se uită la televizor. Nu e jucător de fotbal. Și-a greșit meseria. În loc să îl trimită la faianță, taică-su la trimis la fotbal!”, a mai spus Radu Banciu.


loading...
Partenerii noștri