Atacatorul Margheritei de la Clejani a fost prins. Care sunt capetele de acuzare care i se aduc bărbatului

Atacatorul Margheritei de la Clejani a fost identificat de autorități și dus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale. Bărbatul este acuzat pentru lovire și alte violențe.

18 aug. 2022, 20:45

Bărbatul de pe trotineta electrică care miercuri, a atacat-o pe Margherita din Clejani a fost identificat de către autorități în comuna Vidra, județul Ilfov. Acesta a fost dus la sediul Serviciului de Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale.

Citește și Margherita de la Clejani, înjunghiată pe stradă. Este una dintre femeile agresate de bărbatul de pe trotinetă, în Bucureşti

”În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov.
Acesta a fost condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale” potrivit unui comunicat al Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Bărbatul care a atacat în plină stradă, cu un obiect ascuțit două femei în vârstă de 30, respectiv 17 ani, este cercetat pentru lovire și alte violențe.

”La data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o tânără, ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

De asemenea, după aproximativ 10 minute, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi au fost sesizați de o altă femeie, despre faptul că a fost lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat, care se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 3.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul structurilor menționate, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care au demarat verificările.

Una dintre cele două persoane vătămate a fost preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citește și Viorica din Clejani, în lacrimi. Care a fost reacția artistei după ce s-a spus că fiica sa a fost atacată: ”Au ajuns copiii să fie omorâți pe stradă”