Atanasiu: Nu cred în „teoria conspiraţiei” la care face referire Antonescu. Oricine poate candida la şefia PNL

Liderul PNL Alba, Teodor Atanasiu, a răspuns acuzelor de trădare formulate de preşedintele demisionar al PNL. Atanasiu a declarat în acest sens că orice membru al partidului poate aspira la functia de presedinte al PNL, precizând ca nu crede în "teoria conspiratiei" care a fost avansata de Crin Antonescu.

RomaniaTV.net
03 iun. 2014, 13:14
Atanasiu: Nu cred în „teoria conspiraţiei” la care face referire Antonescu. Oricine poate candida la şefia PNL

Atanasiu a fost întrebat cum vede afirmaţiile lui Antonescu referitoare la el şi la Ludovic Orban în ceea ce priveşte susţinerea lui Klaus Iohannis în interiorul PNL pentru poziţia de şef al partidului şi candidat la prezidenţiale.

„Cred ca orice membru al PNL are în traista bastonul, nu de maresal ca Napoleon, ci presedinte al partidului. Daca domnul Antonescu considera ca aceasta pozitie i se cuvine doar dânsului, atunci se însala. Oricine are dreptul sa anunte pozitia catre care aspira”, a declarat Atanasiu, pentru Mediafax.

Citeşte şi: Lovitură de graţie pentru Crin Antonescu: Intrarea PNL în PPE, AMÂNATĂ până la toamnă – AUDIO

De asemenea, el a precizat ca este dreptul sau sa discute cu oricine din partid fara ca Antonescu sa fi fost înstiintat.

„Eu nu cred în teoria conspiratiei la care face referire Antonescu”, a mai spus liderul PNL Alba.

Fostul lider PNL a declarat, luni seară, că retragerea sa din cursa pentru prezidenţiale a fost determinată de faptul că nu putea expune partidul la o dezbatere legată de oportunitatea candidaturii sale sau a lui Klaus Iohannis pentru Cotroceni, care a fost începută în PNL. Antonescu l-a acuzat pe Klaus Iohannis că nu era deloc străin de anumite jocuri din PNL, care aveau scopul de a-l propulsa pe el în fruntea partidului, ba mai mult, a dat de înțeles că Iohannis a fost cel care și-a aranjat apele în așa fel încât PNL să ajungă în această situație: „De alde dl. Orban și dl. Atanasiu, cu care nu am nimic personal, că nu am nici cu dl Zgonea, n-ar fi umblat prin oraș povestind cum le cere lor lumea să schimbe candidatul dacă n-ar fi știut că dl Iohannis dorește să candideze. Astea sunt lucruri pe care cei cu oarecare experiență politică le știu”