ATENTAT în redacţia Charlie Hebdo. Patru dintre răniţi, în continuare în stare gravă

ATENTAT LA PARIS. Patru dinte cele 11 persoane rănite în timpul atacului armat din redacţia revistei de satiră Charlie Hebdo rămân în pericol de moarte, potrivit unui anunţ oficial făcut joi seară, de Agenţia regională de sănătate.

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 16:44
ATENTAT în redacţia Charlie Hebdo. Patru dintre răniţi, în continuare în stare gravă

ATENTAT LA PARIS. Patru dintre răniţii din atentatul de la redacţia Charlie Hebdo au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, medicii fiind în continuare rezervaţi cu privire la şansele lor de supravieţuire. Astfel, numărul morţilor, care este în prezent de 12, ar putea creşte.

Şapte persoane care au fost spitalizate miercuri au fost externate joi, starea lor nefiind atât de gravă.

Citeşte şi Mărturia emoţionantă a unui cronicar Charlie Hebdo: „Nu au murit degeaba”. Revista apare săptămâna viitoare

ATENTAT LA PARIS. Potrivit aceluiaşi comunicat, 65 de persoane ar putea fi traumatizate psihic şi sunt monitorizate de o celulă de urgenţă medico-psihiatrică.

Citeşte şi ATENTAT TERORIST PARIS: Prima FOTOGRAFIE făcută în sediul „Charlie Hebdo” după producerea atacului sângeros

Sediul săptămânalului satiric francez Charlie Hebdo a fost ținta unui atac terorist miercuri, care a îndoliat întreaga Franță și a ridicat problema libertății de exprimare.

Citeşte şi ATENTAT la Charlie Hebdo. O poliţistă româncă participă la căutarea teroriştilor

Președintele francez Francois Hollande a decretat pentru joi zi de doliu național în memoria celor douăsprezece persoane ucise în atacul comis cu o zi în urmă la Paris, dar drapelele vor coborâte în bernă timp de trei zile și un moment de reculegere a fost păstrat joi la prânz în toate instituțiile publice.