ATENTATE TERORISTE PARIS: Franţa se pregăteşte de FUNERALII / VIDEO

ATENTATE FRANŢA. Cei 12 jurnalişti şi poliţiştii omorâţi la Paris de terorişti vor fi conduşi pe ultimul drum în zilele ce urmează. Între timp, în Franţa este doliu naţional. Manifestaţii de solidaritate au avut loc atât în Paris, cât şi în marile oraşe ale lumii.

10 ian. 2015, 06:51
ATENTATE TERORISTE PARIS: Franţa se pregăteşte de FUNERALII / VIDEO

ATENTATE FRANŢA. Îndoliată de moartea violentă a 12 jurnalişti şi doi poliţişti în urma atacului terorist de la publicaţia „Charlie Hebdo”, Franţa se pregăteşte de funeralii. Potrivit presei franceze, cei cinci caricaturişti care au căzut victime celor doi terorişti vor fi conduşi pe ultimul drum în zilele ce urmează.

VEZI ŞI. Declaraţii HALUCINANTE ale teroriştilor din Franţa, cu câteva ore înainte de a muri. Vezi cine îi comanda

Puternic afectată de atacurile teroriste din ultimele zile, Franţa nu este însă singură. În semn de solidaritate, întreaga lume a ieşit în stradă. Peste 100.000 de oameni au manifestat numai în Franţa, iar alte zeci de mii de persoane au aprins lumânări şi au ţinut momente de reculegere în marile orașe ale lumii.

ATENTATE FRANŢA. Ministrul de Interne francez, Bernard Cazeneuve, a adus şi veşti bune pentru poporul greu încercat în aceste zile. Cei patru oameni care au fost răniţi grav în masacrul din Paris sunt încă sub supravegherea medicilor, însă viaţa lor nu mai este în pericol. Ceilalţi şapte răniţi, care au avut răni mai uşoare, au fost deja externaţi.

CITEŞTE ŞI: Un lider islamist ameninţă cu NOI ATACURI: Orice insultă la adresa lui Mohamed atrage pedeapsa capitală