Un lider islamist ameninţă cu NOI ATACURI: Orice insultă la adresa lui Mohamed atrage pedeapsa capitală VIDEO

ATENTATE FRANŢA. Declaraţii şocante ale unui lider spiritual musulman. Acesta a declarat că doreşte ca legea islamică să fie aplicată în toată lumea. Legea prevede, printre altele, că insultarea profetului Mohamed se pedepseşte cu moartea, spune imamul.

10 ian. 2015, 06:41
Un lider islamist ameninţă cu NOI ATACURI: Orice insultă la adresa lui Mohamed atrage pedeapsa capitală VIDEO

ATENTATE FRANŢA. „Ca musulmani, credem că supremaţia şi suveranitatea îi aparţin lui Dumnezeu şi de aceea credem în subordonarea faţă de cuvântul lui Dumnezeu, nu credem în libertatea de expresie. Orice insultă la adresa lui Mohamed atrage după sine pedeapsa capitală. Puteţi vedea acum în Franţa care sunt consecinţele insultării profetului„, a declarat imamul Anjem Choudary, unul dintre cei mai agresivi activişti islamişti din Europa, potrivit România TV.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri ULUITOARE: Teroristul Amedi Coulibaly s-a întâlnit cu fostul preşedinte Nicolas Sarkozy

Un lider religios al Al-Qaida în Peninsula Arabă (AQPA), din care ar fi făcut parte fraţii Kouachi, autorii atentatului de la Charlie Hebdo, a ameninţat şi el Franţa cu noi atacuri.

Într-o înregistrare video, Harith al-Nadhari, o autoritate în materie de sharia (legea islamică), s-a adresat francezilor pentru a le transmite un mesaj.

Nu veţi fi în siguranţă atât timp cât veţi lupta împotriva lui Allah, mesagerului său şi credincioşilor. Soldaţi care îl venerează pe Allah şi mesagerii săi au ajuns printre voi. Ei nu se tem de moarte, ei caută martiriul în numele lui Allah”, a spus liderul religios.

După trei zile de groază și alertă maximă în Franța, cei trei teroriști care au făcut un adevărat masacru, au fost împușcați de polițiști. Este vorba despre cei doi frați algerieni care au ucis 12 oameni la redacția publicaţiei Charlie Hebdo, dar și de complicele lor, care a asediat, vineri, un magazin evreiesc. Bilanţul terorii este cutremurător: 20 de morţi şi mai mulţi răniţi.

Francois Hollande a ţinut, vineri seară, un discurs pentru a transmite tuturor francezilor că, în ciuda lichidării teroriştilor care au creat haos în Paris în ultimele zile, ameninţările nu se încheie aici. Preşedintele francez a făcut un apel la toţi cei responsabili, dar şi la cetăţeni, în egală măsură, să rămână vigilenţi pentru a putea contracara eventuale ameninţări ce vor apărea în viitorul apropiat.