Atenţie, azi e cea mai fericită zi de luni din 2012

Psihologii britanici au stabilit că 30 ianuarie este cea mai fericită zi de luni din anul care tocmai a început. E „Happy Monday”, cum zic ei.

RomaniaTV.net
30 ian. 2012, 13:34
Atenţie, azi e cea mai fericită zi de luni din 2012

Motivele acestei concluzii nu sunt tocmai clare. Poate pentru că tocmai a sosit prima leafă din an. Poate pentru că oamenii (la ei) încep să rezerve deja locuri pentru vacanţa de vară. „Luni 30 ianuarie mergem la servici cu toţii într-o formă excelentă”, spune psihologul David Holmes de la Universitatea Metropolitană din Manchester. „E ziua când oamenii văd pentru prima dată nişte bani, după excesele financiare prilejuite de Crăciun şi Anul Nou.

Agenţiile de turism confirmă faptul că ultimul week end din ianurie este şi cel în care se fac cele mai multe rezervări pentru vară.

Dr David Holmes a mai prezis o serie de „zile fericite” pentru 2012. Printre ele 1 mai, ziua când dăm ceasul înainte (în martie) şi solstiţiul de vară. Putem avea încredere în el? Holmes e un personaj excentric. Nu de mult a făcut un studiu care avea ca subiect fundul femeilor. Vreme de câteva luni s-a aplecat cu atenţie asupra acestui subiect încercând să descopere formula posteriorului perfect.