Atenție bucureșteni! Primăria Sectorului 4 despăgubește cetățenii ale căror maşini au fost avariate de furtuna de vineri

Primăria Sectorului 4 a decis să despăgubească proprietarii mașinilor, care au fost avariate în timpul furtunii teribile de vineri.

12 iun. 2021, 11:32
Atenție bucureșteni! Primăria Sectorului 4 despăgubește cetățenii ale căror maşini au fost avariate de furtuna de vineri

Primăria Sectorului 4

a anunțat, într-un comunicat publicat sâmbătă, că îi va despăgubi pe locuitorii din sector, ale căror mașini au fost avariate în timpul furtunii de vineri.

Proprietarii de autoturisme, din Sectorul 4, ale căror mașini parcate pe domeniul public au suferit pagube, se pot adresa Primăriei. Autoritățile au decis că fiecare autoturism va fi evaluat și se vor discuta soluții pentru acoperirea costurilor de reparații. Locuitorii din Sectorul 4 sunt așteptați să sune la call-center-ul din cadrul Primăriei, la numărul de telefon 021.9441.

„Aşa cum am făcut de fiecare dată, comunitatea Sectorului 4 este unită şi în faţa fenomenelor meteo extreme din această perioadă. Suntem aşadar împreună şi la bine, dar mai ales la greu şi niciunul dintre proprietarii maşinilor avariate ieri după-amiază nu va fi lăsat în urmă! Fiecare dintre ei va primi sprijin din partea Primăriei pentru a-şi repara autovehiculele personale”, a declarat primarul Daniel Băluţă.

Furtuna de vineri a făcut prăpăd pe străzile din București

În timpul furtunii de vineri, din București, mai multe străzi au fost inundate. Ploaia torenţială a făcut prăpăd în Capitală. Mai multe bulevarde au fost inundate, după ce canalizarea nu a făcut faţă volumului uriaş de apă. De asemenea, apa a pătruns şi într-un mall din cartierul Berceni.

Inundaţii după ploile torenţiale în Bucureşti şi Ilfov, zonă aflată sub un cod portocaliu de vreme rea. Apa a invadat şi Gara de Nord, loc în care sunt aşteptaţi în zilele următoare spectatorii străini pentru meciurile pe care National Arena le va găzdui în cadrul Campionatul European de Fotbal.

Pentru că a plouat cu găleata, staţia a fost inundată, iar peroanele au fost acoperite de apă. Mopul pare că este unealta principală cu care angajaţii se luptă cu vremea nefavorabilă