Atenţie, fetelor! O studentă a fost violată de un boschetar, după o seară de beţie în club

Momente de groază pentru o studentă de 19 ani din Timişoara. A fost violată şi tâlhărită de un om al străzii, în momentul în care ieşea din club.

18 apr. 2016, 14:48
Atenţie, fetelor! O studentă a fost violată de un boschetar, după o seară de beţie în club

O studenta din Arad, care invata la Timisoara, sustine ca a fost fortata sa intretina relatii sexuale de un tanar de 26 de ani. Atacul s-a petrecut in noaptea de 9 spre 10 aprilie, pe cand fata se intorcea acasa dintr-un club din Timisoara. Potrivit opiniatimisoarei.ro, fata a fost acostata de un boschetar care isi facea veacul in zona. Cum studenta era bauta, acestuia i-a fost usor sa o batjocoreasca.

Dupa ce a violat-o, tanarul i-a luat telefonul mobil si a lasat-o sa plece. Cand s-a dezmeticit, fata a sunat la 112. Politistii l-au prins pe agresor dupa cateva zile.

„In noaptea de 9 spre 10 aprilie banuitul, un barbat de 26 de ani, din localitatea Sebes, judetul Alba, ar fi intretinut relatii sexuale cu o tanara de 19 ani impotriva vointei acesteia si, de asemenea, i-a sustras telefonul mobil. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul sarvarsirii infractiunilor de viol si furt calificat”, a declarat Ancuta Morariu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Barbatul a fost arestat preventiv pe 30 de zile.

Citeşte şi: O fetiţă de cinci ani a fost violată chiar de concubinul mamei