Atenţie, şoferi! Se circulă îngreunat pe A1, A2 şi A3 – vizibilitate sub 50 de metri pe anumite porţiuni UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza ceții dense, traficul rutier pe autostrada Soarelui A2 București – Constanța se desfășoară îngreunat, luni seară, o situaţie similară fiind înregistrată şi pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti dar şi pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti. 

19 dec. 2016, 15:35
Atenţie, şoferi! Se circulă îngreunat pe A1, A2 şi A3 – vizibilitate sub 50 de metri pe anumite porţiuni UPDATE

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe tronsonul autostrăzii A2 cuprins între kilometrii 110 și 212 vizibilitatea este redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza ceții dense, traficul rutier pe autostrada A1 București – Pitești se desfășoară îngreunat, pe tronsonul cuprins între Capitală și kilometrul 49 vizibilitatea fiind redusă – pe alocuri – sub 50 de metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza ceții dense, traficul rutier pe autostrada A3 București – Ploiești se desfășoară îngreunat, pe tronsonul cuprins între kilometrii 14 și 25 vizibilitatea fiind redusă – pe alocuri – sub 50 de metri.

Pentru a nu fi implicați în accidente rutiere, poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să ruleze cu viteză adaptată în funcţie de vizibilitate, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (împreună cu cele de ceaţă, dacă vizibilitatea scade semnificativ).

Citeşte şi ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. Mărturii CUTREMURĂTOARE ale răniţilor: Maşinile se izbeau. Oamenii erau plini de sânge VIDEO