Au împodobit bradul de Crăciun cu un şarpe veninos. Şocul unei familii cu doi copii, după ce a terminat de aranjat decoraţiunile VIDEO

Rob și Marcela Wild, împreună cu fiul (11 ani) și fiica lor (6 ani) tocmai terminaseră de împodobit bradul de Crăciun, când a apărut capul șarpelui între crengi.

14 dec. 2021, 14:44
Au împodobit bradul de Crăciun cu un şarpe veninos. Şocul unei familii cu doi copii, după ce a terminat de aranjat decoraţiunile VIDEO

„La început am crezut că am văzut un șoarece, dar mai târziu s-a dovedit a fi un șarpe!”, a spus năucit Rob. În timp ce familia împodobea bradul de Crăciun, animalul a rămas ascun și a rămas nedetectat, scrie Daily Mail.

Speriați, oamenii au decis rapid să ceară ajutorul unui expert în șerpi, dar acesta locuia la mai bine de 60 de kilometri de fermă. În cele din urmă expertul în șerpi Gerrie Heyns (49 ani) i-a sfătuit telefonic şi le-a cerut să lase animalul în pace. „I-am îndemnat totuşi să nu piardă nicio clipă din vedere șarpele, pentru că animalul se poate ascunde și în altă parte în casă”, a declarat acesta.

Citeşte şi Simona Halep a împodobit bradul de Crăciun. Cum arată şi ce mesaj a transmis fanilor

Când Heyns a ajuns la bradul de Crăciun, aproape două ore mai târziu, a fost surprins să descopere că era un exemplar otrăvitor și, prin urmare, care le-ar fi pus viața locuitorilor casei în pericol. A reușit să prindă animalul și să-l elibereze într-un loc sigur.

Heyns a făcut şi un videoclip, pe care l-a postat pe rețelele de socializare. Șarpele copac este unul dintre cei mai veninoși șerpi care trăiesc în sălbăticie în Africa de Sud. Șerpii copac atacă însă doar atunci când se simt amenințați.

Citeşte şi Alergia la bradul de Crăciun. Cum se manifestă şi ce soluţii există pentru ameliorarea simptomatologiei