Au început filmările la Batman, cu Robert Pattinson în rolul celebrului om-liliac

Filmările la "The Batman", noul lungmetraj cu supereroi care îl are ca protagonist pe britanicul Robert Pattinson, au început luni, cu cineastul Matt Reeves la cârma proiectului, relatează EFE.

RomaniaTV.net
28 ian. 2020, 07:56
Au început filmările la Batman, cu Robert Pattinson în rolul celebrului om-liliac

„Ziua unu, ‘The Batman”’, a scris regizorul pe Twitter având drept fundal clacheta de filmare. Reeves l-a menţionat în mesaj şi pe australianul Greig Fraser, recompensat cu un Oscar pentru colaborarea sa la filmul „Lion” (2016), drept regizor de imagine al viitoarei producţii.

Pattinson îl va interpreta pe Batman în noul film, preluând astfel ştafeta de alţi actori care au jucat rolul celebrului om-liliac, precum Christian Bale, Ben Affleck, Michael Keaton, George Clooney sau Val Kilmer.

Distribuţia „The Batman” include şi un rol important pentru Zoe Kravitz, care o va interpreta pe Catwoman şi care le va urma astfel unor vedete ca Michelle Pfeiffer („Batman Returns”, 1992), Halle Berry („Catwoman”, 2004) sau Anne Hathaway („The Dark Knight Rises”).

Alături de Pattinson şi de Kravitz în „The Batman” îi vom regăsi pe actorii Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis, John Turturro şi Jeffrey Wright.

Iniţial, „The Batman” trebuia să-l aibă ca protagonist pe Ben Affleck, care l-a interpretat pe justiţiarul din Gotham în „Batman v Superman: Dawn of Justice”, „Suicide Squad” (ambele din 2016), şi „Justice League” (2017).

Affleck urma şi să realizeze filmul, însă în 2017 a renunţat atât la regie cât şi la Batman, personaj de care s-a despărţit definitiv în ianuarie anul trecut.

Se prevede ca „The Batman” să ajungă în cinematografe în iunie 2021.

Citeşte şi: Robert De Niro atac dur la Donald Trump: „E un vagabond. Sper să fie pus sub acuzare”