Au murit tineri, dar au făcut istorie. Cum ar arăta AZI Jim Morrison, John Lennon sau alte legende ale muzicii

Au fost unele dintre cele mai mari talente ale muzicii moderne, dar au trecut prin această lume cu viteză, părăsind-o mult mai repede decât şi-ar fi dorit fanii lor. Jim Morrison, Bob Marley, John Lennon, Janis Joplin şi alţii ca ei au ars rapid şi mulţi se întreabă cum ar fi evoluat viaţa şi cariere lor dacă ar fi ajuns să trăiască până în zilele noastre.

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 16:45
Au murit tineri, dar au făcut istorie. Cum ar arăta AZI Jim Morrison, John Lennon sau alte legende ale muzicii

Jimi Hendrix este considerat şi în ziua de azi un zeu al chitării. Pe cât de talentat a fost, pe atât de repede a ars şi a murit la 27 de ani, în urma unor complicaţii apărute din cauza abuzului de droguri. Luna aceasta, Hendrix ar fi împlinit 71 de ani şi ar fi arătat astfel:

Elvis Presley este un alt geniu al muzicii care s-a grăbit să-şi încheie trecerea prin această lume. Dependenţa de droguri şi medicamente i-au făcut inima să se oprească la 42 de ani, în 1977. Dacă ar fi trăit, „Regele” ar fi avut 78 de ani.

Dennis Wilson, membru fondator al trupei Beach Boys, a murit înecat, la 39 de ani. Azi ar fi avut 69 de ani şi ar fi arătat aşa:

Janis Joplin a murit la 27 de ani, în urma unei supradoze, dar vocea ei remarcabilă a supravieţuit în timp, în ciuda carierei scurte, curmate prea devreme din cauza abului de alcool, amfetamine şi heroină. Dacă ar fi reuşit să câştige lupta cu acei demoni, Janis ar fi avut azi 70 de ani.

CITEŞTE ŞI: Amintiri fascinante. Ultimele fotografii ale celebrităţilor, înainte de moarte GALERIE FOTO

Keith Moon a făcut parte din trupa The Who începând de la 17 ani. Ca majoritatea artiştilor vremii a intrat în hora fără ieşire a consumului de droguri. A murit din cauza unei supradoze la doar 32 de ani, dar a rămas în istorie drept unul dintre cei mai mari toboşari din muzica rock. Anul acesta se împlinesc 67 de ani de la naşterea sa.

John Lennon nici nu prea mai are nevoie de prezentare. Un artist profund, cu viziune, artizanul stilului Beatles, a fost răpit dintre noi de o mână criminală, în 1980. Avea 40 de ani şi a fost împuşcat în momentul în care ieşea din apartamentul său din New York. Azi ar fi avut 73 de ani.

Kurt Cobain, fostul solist Nirvana, s-a sinucis prin împuşcare în 1994. Avea 27 de ani, vârstă care în timp a ajuns să fie considerată fatidică pentru genii ale muzicii. Azi Cobain ar fi avut 46 de ani.

CITEŞTE ŞI: Cum arătau Eminem, Jim Morrison sau Kurt Cobain în adolescenţă GALERIE FOTO

Bob Marley ar fi avut azi 68 de ani, dacă nu ar fi murit de cancer în 1981, la doar 36 de ani.

Jim Morrison, de la The Doors, a murit la 27 de ani, în urma unui stop cardiac, în cada dintr-o camerp din Paris, după ani şi ani în care s-a autodistrus abuzând de droguri şi alcool. Pe 8 decembrie ar fi împlinit 70 de ani.