Au trăit luni întregi în TEROARE, din cauza unui ŞOBOLAN MONSTRUOS, dar când l-au prins au avut o SURPRIZĂ

Fermierii dintr-un sat din China au trăit luni întregi în teroare după ce un şobolan lung de un metru şi cântărind cinci kilograme şi-a făcut apariţia în localitate. Astfel, el a distrus tot ce i-a ieşit în cale, mâncând orezul pus la păstrare din depozitele oamenilor şi peştele dintr-un râu aflat în apropiere. 

02 oct. 2013, 08:52

Rozătoarea monstruoasă, cântărind de zece ori mai mult decât un şobolan obişnuit, a fost văzut pentru prima oară pe malul unui râu în timp ce devora un peşte de peste trei kilograme cu fălcile sale uriaşe, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Un şobolan gigantic, de peste un metru lungime, omorât de un bătrân din Anglia FOTO

Animalul a fost prins în satul Shaoyang, din China, după ce localnicii şi-au unit forţele şi au început să stea la pândă cu schimbul, fiind sătui de pagubele provocate de şobolan. Şocant este faptul că atunci când au încercat să îl gătească pentru a-l mânca, şobolanii fiind o mâncare comună în Asia, bucătarii au rupt două cuţite în gâtul rozătoarei din cauza pielii groase şi a oaselor.

Citeşte şi Bizarul motiv pentru care MAŞINA unui bărbat se strica tot timpul. Vezi ce a găsit sub CAPOTĂ FOTO

Inedit este faptul că în această zonă a Chinei şobolanii sunt consideraţi o delicatesă, fiind comparaţi cu raţa. Mai mult, conform experţilor, ei au o valoare nutriţională de trei ori mai mare decât cea a puiului, existând numeroase moduri în care pot fi gătiţi, printre care supe şi fripturi.