Interlopul Bebino, REŢINUT din nou! I s-a făcut rău la audieri

Audierea lui Bebino a fost întreruptă după ce interlopului i s-a făcut rău. Liderul clanului Sportivilor a fost reținut de poliție, după ce a dat cu mașina intenționat peste un alt interlop, martor în dosarul său, pentru a-l constrânge pe acesta să-şi schimbe declaraţia în dosar.

25 aug. 2021, 14:20
Interlopul Bebino, REŢINUT din nou! I s-a făcut rău la audieri

Emil Marius Alecu, zis Bebino a fost din nou reţinut de poliţişti după ce ar fi făcut presiuni asupra unui martor în scandalul care a avut loc în ianuarie în zona Tei – Toboc din Capitală şi în urma căruia a fost acuzat de tentativă de omor.

De această dată, acuzaţiile se referă la răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei şi influenţarea declaraţiei. ”În data de 24 august 2021, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare două mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de răzbunarea pentru ajutorul dat justiţiei, influenţarea declaraţiilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Persoanele vizate, au fost depistate şi conduse la audieri”, anunţă Poliţia Capitalei.

Audierea liderului Clanului Sportivilor la Judecătoria Sectorului 4 a fost întreruptă şi a fost solicitat un echipaj de la ambulanţă după ce lui Bebino i s-a făcut rău. Potrivit unor surse, interlopul a suferit un atac de panică la audieri.

Vă reamintim că liderul Clanului Sportivilor, Bebino, a fost reținut de polițişti după ce a dat cu mașina intenționat peste un alt interlop, martor în dosarul său, şi l-a ameninţat cu intenţia de a-l constrânge să-şi schimbe declaraţiile într-un dosar în care Bebino este acuzat de tentativă de omor. Oamenii legii l-au ridicat marţi pe Bebino, în pijamale, de la o clinică estetică şi l-au dus la audieri. Alături de el au fost reţinuţi alţi doi tineri. Miercuri, aceştia au fost prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Bebino a fost trimis în judecată în urma unui conflict izbucnit în Sectorul 2 al Capitalei, în ianuarie 2020. Conflictul a izbucnit după ce Cezar Roberto Petcu, zis Joe, l-a chemat pe Bebino la o întâlnire. La scurt timp, Bebino şi mai mulţi interlopi care îl insoteau pe Joe s-au luat la bătaie.

Citeşte şi: Bebino a fost răzbunat: interlopul a fost înjunghiat în închisoare!

Liderul Clanului Sportivilor a fost tăiat cu sabia, iar Florin Împuşcatu, membru al grupării conduse de Joe, a fost înjunghiat. În urma anchetei, Joe şi Constantin Mohamed Ionescu au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor asupra lui Bebino.

De asemenea, Bebino a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor asupra lui Împuşcatu.

Joe si Mohamed Ionescu au recunoscut acuzaţiile şi au fost condamnaţi în prima instanţă la şase ani şi opt luni de închisoare. Bebino şi-a susţinut în permanenţă nevinovăţia, iar în urma procesului a fost achitat în primă instanţă.

Pentru a-l constrânge pe martor să îşi schimbe declaraţia, Bebino şi alţi doi tineri din anturajul său au intrat peste acesta în casă, l-ar fi ameninţat şi chiar i-ar fi avariat autoturismul.